28. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Što muškarci žele od žena?!

Zapravo, vrlo je jednostavno. Duboko u svome srcu svaki muškarac želi da mu žena vjeruje. Koliko ste puta čuli kada suprug kaže svojoj ženi „Kada bi mi samo mogla vjerovati“. Mnogi muškarci...

sto-muskarci-zele

Zapravo, vrlo je jednostavno. Duboko u svome srcu svaki muškarac želi da mu žena vjeruje. Koliko ste puta čuli kada suprug kaže svojoj ženi „Kada bi mi samo mogla vjerovati“. Mnogi muškarci se pitaju zbog čega je tako teško njihovim suprugama učiniti nešto tako jednostavno. Čini se kako odgovor proizlazi iz različitosti spolova.

Sve počinje s rođenjem kada mali dječaci dobivaju fizičku prednost u odnosu na djevojčice zbog više razine testosterona. S testosteronom dolazi i fizička snaga. Većina curica ne dobiva tu sposobnost. Muškarci od djetinjstva uče kako se mogu braniti i fizički, dok djevojčice svoju obranu usredotočuju na psihičku. One su naučile svima pristupati s velikom dozom opreza, jer znaju da u slučaju napada neće biti dovoljno jake da se obrane. Te iste djevojčice kada odrastaju teže nekome vjeruju, posebno ako se osjećaju ranjivo.

Zbog toga bi i muškarci i djevojke trebali znati, da ako žena ne vjeruje partneru, to ne radi zbog toga da bi povrijedila njega, nego da bi zaštitila sebe. Zbog toga prije nego što muškarci zatraže da im djevojka vjeruje, trebali bi zadobiti njeno povjerenje.

Kako zadobiti povjerenje?! Ono što kultivira povjerenje je muškarac koji konstantno drži do svoje riječi. Obećavanje je potpuno besmisleno, ako djela ne slijede riječi.

Žena mora vidjeti kako muškarac ispunjava obećanja, jer gledanje ima uvijek veću moć nad slušanjem.

Žene ne mogu steći povjerenje tijekom prvog susreta. Ali ako konzistentno kroz nekoliko tjedana odnosite se prema njoj s ljubaznošću, a vaše riječi slijede djela, njeno mišljenje će se početi mijenjati. S druge strane, sa samo jednim potezom, možete izigrati povjerenje koje ste gradili mjesecima.

7 stvari koje muškarci žele na ženama

Što muškarci žele vrlo je jednostavno. I ne, ne vrti se sve oko izgleda. Oni žele iskrenu, samopouzdanu i ženu na koju se mogu osloniti.

-1- Stabilnost

Muškarci vole žene koje su sposobne pridržavati se planova.

-2- Zajedničke interese

Muškarci žele neku dodirnu točku sa svojom partnericom.

-3- Sposobnost impresioniranja

Da biste ga privukli morate znati impresionirati ga na neki način. Budite pomalo svojeglavi i luckasti.

-4- Samopouzdanje

Dečki razumiju da smo osjetljivija bića od njih, stoga ne trebate dodatno pokazivati slabosti i krhkost. Budite samopouzdana osoba.

-5- Iznenađenja

Pokušajte ga povremeno iznenaditi.

-6- Smisao za humor

Morate naučiti nekoliko šala i smijati se njegovim.

-7- Vjerodostojnost

To uključuje povjerenje u njega i sebe.