19. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Top 5 najstrašnijih kuća iz horor filmova

1. Psiho (1960) – Od samog pogleda na vanjski izgled hotela Marion Crane mogla je znati da boravak tamo nije dobra ideja...

Top 5 najstrašnijih kuća iz horor filmova

1. Psiho (1960) – Od samog pogleda na vanjski izgled hotela Marion Crane mogla je znati da boravak tamo nije dobra ideja. A posebno nakon što joj je vlasnik hotela Norman Bates rekao: „Svi smo mi ponekad malo ludi”.

2. What Lies Beneath (2000) – Opuštajući dizajn ovog kupatila trebao je pomoći Claire Spencer da nakon što je pomislila da je njen dom u Vermontu uklet, uživa  u toploj kupki. No, nakon što u vodi vidi sjenu duha žene, nije više tako ugodno.

3. Amityville Horror (1979) – Kada se usele u kuću u kojoj se desilo strašno ubojstvo gospodin Lutz kaže: „Kuće nemaju sjećanja“, a ta sjećanja uskoro postaju više nego očita.

4. Edward Scissorhands (1990) – Peg Bogg pokušavajući prodati kozmetičke proizvode dolazi do ovog vrta, koji je od početka mističan kao i njegov tvorac Edward Scissorhand.


5. The Shining (1980) – Jack Torrance preuzima posao u Overlook hotelu, iako je njegov prethodnik, Charles Grady, ubio tamo svoju obitelj.