29. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Ima li varanja u vašem braku ili vezi? Prepoznajte po suptilnim znakovima

Jeste li nevjerni? Ponekad nešto što smatrate nedužnim ponašanjem nije ni blizu takvo. Ovakva ponašanja se vama čine potpuno bezazlena, vi imate osjećaj da uopće ne razmišljate o prevari...

Ima li varanja u vašem braku ili vezi? Prepoznajte po suptilnim znakovima

Jeste li nevjerni? Ponekad nešto što smatrate nedužnim ponašanjem nije ni blizu takvo. Ovakva ponašanja se vama čine potpuno bezazlena, vi imate osjećaj da uopće ne razmišljate o prevari, no ona pokazuju da iako to ne želite priznati niste baš tako vjerni. Većina ovakvih situacija vrijedi i obrnuto, te ako vaša djevojka/supruga to radi obratite pažnju.

Dijelite intimne tajne s drugom

Kada počnete drugoj ženi umjesto supruzi povjeravati tajne iz braka, vaše želje, težnje, te osobne stvari iz djetinjstva, polako klizite prema nevjernom području i ulazite u intimniju vezu s nekim izvan braka.

Povjeravate se drugoj

Iznošenje povjerljivih podataka iz braka drugoj ženskoj osobi, posebno o problemima u braku je jedan od uobičajenih načina da prevarite partnericu, a da toga niste niti svjesni. Iznošenjem „prljavog rublja“ pred trećom osobom dajete joj potpuni pristup braku, kao i mogućnost da ona to ispriča ostalima.

Plaćate piće i koketirate s drugima

Nema ništa loše u tome da platite nekome piće, ali ako to radite s namjerom koketiranja kako biste sebi popravili samopouzdanje to nije dobar znak.

Pretjerujete s plesom

Dok je izlazak van, pa čak i odlazak u striptiz bar normalan za većinu muškaraca, naručivanje plesa u krilu nije. Isto tako kada ste vani možete plesati, ali ako plešete s drugom ženom i to vrlo prisno, nije dobro.

Loše društvo

Nemojte ostati prijatelji s djevojkama koje su zaljubljene u vas. To naravno vama može popravljati samopouzdanje, ali nemojte se iznenaditi ako će to vašoj supruzi smetati.

Još lošije društvo

Korak dalje od ovoga iznad je ostati dobar prijatelj s bivšom djevojkom, posebno onom koja vam je slomila srce ili onom za koju još uvijek nešto osjećate. Iako se to vama čini kao prijateljski čin, to se smatra prilično izravnim korakom prema nevjeri, a mnoge žene će čak reći da je to kao i da ste je prevarili. Ukoliko biste bili spremni s bivšom otići korak dalje kada bi ona htjela, iako to nećete sebi odmah priznati, ne možete se niti čuditi.

Pokušavate upoznati nove djevojke

Upoznavanje novih žena s kojima postajete prijatelji često je korak prema nevjeri, čak i ako to ne planirate. Od više žena koje upoznate postoji velika vjerojatnost da će vam jedna posebno odgovarati i da ćete poželjeti prevaru.

Provjeravate što radi bivša

Ako još uvijek provjeravate što vam radi bivša, nije dobro. Pa čak i ako se radi o čestom provjeravanju samo Facebok profila. Neprestano podsjećanje na prošlost može vas navesti da se vratite u nju. Ovakav odnos prema bivšoj može jako loše utjecati novu vezu ili brak.

Kažete prijatelju da razmišljate o prevari

Čak i ako razmišljate, nemojte to nikome reći. Ako ste to već nekome rekli, to je toliko loše, kao da ste to već i napravili.

Prihvaćate riskantne situacije

Ako spremno prihvaćate izazov samo je pitanje dana kada će se prevara desiti. U ovakve situacije ubrajaju se ako vozite kući zgodne djevojke, napijete se s bivšom…

Vezano – Kako otkriti prevaru

Varanje ili nevjera: kako je otkriti, kako izbjeći? – [ LJUBAV ]