29. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Kako se NE ponašati na spoju

Nitko nije savršen, ali neke stvari biste ipak trebali moći kontrolirati i znati se ustručavati. Navedeno nikako ne biste trebali napraviti. Vikanje – gubljenje kontrole, posebno u javnosti pokazuje nedostatak samokontrole...

Nitko nije savršen, ali neke stvari biste ipak trebali moći kontrolirati i znati se ustručavati. Navedeno nikako ne biste trebali napraviti.

1-vikanje

Vikanje – gubljenje kontrole, posebno u javnosti pokazuje nedostatak samokontrole. Vikanje na ljude koje ne znate i koji nisu u mogućnosti ili vam ne smiju uzvratiti (poput konobara, podređenih zaposlenika i sl.) nije nimalo privlačno. Zapravo je potpuno odbojno. Pokazuje kako ste sposobni na psihičku i određeni stupanj fizičke agresivnosti.

1-arogancija

Arogancija – Postoji općenita zabluda kako žene vole umišljene tipove, a zapravo je to jedna od odbojnijih stvari na muškarcima. Mnogi muškarci poistovjećuju samopouzdanje s arogancijom što ne samo da nije ista stvar, nego nije ni slična. Samopouzdanje je privlačno, ali ako se trudite pokazati koliko ste samopouzdani postići ćete suprotan učinak. Sve žene znaju kako su kvalitete diskretne.

1-ocinsko-ponasanje

Očinsko ponašanje – Moderne žene ne žele da im netko govori što trebaju raditi, kako se odjenuti, ili nekoga tko će im popravljati frizuru. Možda mislite kako se razumijete u te stvari, ona će misliti kako ste svinja.

1-alkohol

Alkohol – Alkohol svi znaju ima opuštajući učinak, no malo pretjerajte i imat će odbijajući učinak. Ako je oblokati se dio vašeg večernjeg izlaska i jedino poimanje zabave onda ne tražite djevojku pri večernjem izlasku. Na takvim mjestima djevojke su obično pijanije od muškaraca, a jednom ćete se ipak oboje morati rastrijezniti.