Top 5 električnih roštilja

      Nema komentara na Top 5 električnih roštilja

Oglas

Ponekad klasičan roštilj nije dobar izbor ili jednostavno ne postoji mogućnost za njegovo korištenje. U tom slučaju su električni roštilji jako dobar odabir. Električni roštilji su postali sve bolji i sve se više razvijaju, te se sve češće može dobiti vrlo sličan efekt kao kod klasičnih roštilja. Oni se mogu koristiti u zatvorenim prostorima, na balkonima, terasama, dvorištima, jedino ograničenje je da imate izvor električne struje u blizini i da ga zaštitite od kiše.

Ovo su neki od prijedloga električnih roštilja:

1.    Dimplex PowerChef – osim zanimljivog dizajna ima ugrađen i programator kako biste izabrali jačinu koju želite, te da li je hrana za kuhanje ili pečenje, a on će vam sam javiti kada trebate okrenuti hranu.

2.    Greatroom Company Legacy 20i/e Electric Grill – Iako je električni, ovaj roštilj će vam dati vrlo autentičan okus roštilja.

3.    Weber P-140 Električni roštilj – Zahvaljujući svome obliku, ali i unaprjeđenim elementima, ovaj roštilj razvija veliku toplinu te je vrlo učinkovit.

4.    Char-Broil Patio Bistro Infrared Electric Grill – Ovaj roštilj već ima ugrađeno postolje te nećete imati problema s njegovim smještanjem. Dovoljno je mali da stane na većinu balkona, ali i dovoljno veliki da možete pripremiti roštilj za nekoliko osoba.

5.    George Foreman vanjsko/unutarnji roštilj – S obzirom da ima usmjeravanje masti te ne stvara veliki dim ovaj se roštilj može koristiti i u zatvorenim prostorijama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *