19. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Korisni Bluetooth uređaji koji vam olakšavaju svakodnevne aktivnosti

U sljedećim mjesecima postat će dostupan na tržištu proizvod...

Lockitron – Bluetooth brava za ulazna vrata

U sljedećim mjesecima postat će dostupan na tržištu proizvod Bluetooth brava za ulazna vrata. Ova aplikacija ima jednostavnu funkciju, možete zaključati i otključati vrata s vašeg telefona s bilo kojeg mjesta na svijetu, budući da se brava spaja na WiFi, a  ako koristite iPhone možete se automatski povezati Bluetoothom.

Motorola’s H19TXT slušalice

Ova slušalica omogućava telefonske pozive i slušanje glazbe. Za povezivanje uređaja na telefonu, dovoljno ga je dodirnuti jednom. Motorola nudi i besplatnu aplikaciju pod nazivom Motospeak koji omogućuje diktiranje SMS poruka, a tu su i dva mikrofona u slušalicama kako bi točnije snimale glas.

Pebble E-Paper sat

Ovaj Bluetooth 4,0 sat komunicira sa vašim mobitelom te pokazuje dolazni poziv, e-mail, stavke kalendara, Facebook i Twitter ažuriranja, vremensku prognozu…

Withings bežični vaga WS-30

Poboljšana verzija izvorne Withings vage, WS-30 sada može prenositi preko Bluetooth rezultate izravno na vaš smartphone. Vaga mjeri težinu i indeks tjelesne mase, te možete postavljati rezultate izravno na Twitter i Facebook tako da vaši prijatelji mogu ponuditi podršku za vaše projekte gubljenja težine. Uz Bluetooth, ne trebate Wi-Fi.

Nike Hyperdunk+

Nike Hyperdunk+ je košarkaška tenisica koja koristiti montirani senzor u Nike+ liniji tenisica za bežično komuniciranj sa svojim iPhone 4S/5, za mjerenje aktivnosti na košarkaškom terenu. Možete pratiti svoje korake u sekundi, svoj vertikalni skok… a zatim podijeliti svoje rezultate na Nike + portalu ili na Facebooku.

Wahoo fitness KICKR

Većina bežičnih sprava za vježbanje koristi stariju tehnologiju kao ANT za prijenos brzine i pređene kilometraže do vaše smartphone aplikacije. (Morate imati adapter na telefonu da biste primali signal.) KICKR koristi Bluetooth 4,0 kako bi poslao podatke izravno na vaš telefon. KICKR dodajete zamjenom stražnjeg kotača na biciklu.

 

Scoschepuls

Scosche Puls je narukvica sa senzorom koji šalje vaš točan puls na mobitel. Scosche puls
prati vaše prijeđene kilometre pri trčanju, mapira vašu rutu, te potrošene kalorije. Također pamti sva mjerenja tako da ih možete zbrojiti mjesečno ili u određenim vremenskim razdobljima.