19. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Što kravate govore o muškarcima

Neki će birati neutralnu kravatu, neki onu geometrijskih oblika, a treći šaljivu. A to kakve kravate najčešće birate govori mnogog o vašoj osobnosti...

Što kravate govore o muškarcima

Kravate su komad odjeće kojim poslovni muškarci mogu iskazati svoj stil više nego bilo čim drugim. Neki će birati neutralnu kravatu, neki onu geometrijskih oblika,  a treći šaljivu. A to kakve kravate najčešće birate govori mnogog o vašoj osobnosti.

Kravata s cvjetnim uzorkom

– Muškarci koji nose kravatu sa cvjetnim uzorkom su vrlo vesele i optimistične osobe. U svemu uvijek uspiju pronaći vedru stranu. Uživaju u svakom danu koji dolazi i u njemu  pronađu ono što njih zapravo veseli. Sa problemima se ne zamaraju previše. Oni ne pokušavaju u jednom danu sve završiti  nego posao raspodijele na nekoliko dana. Od njih možete puno toga naučiti, posebno o životu i stavovima, a najviše o izbjegavanju stresa.

Leptir mašna

– Možda ste već i po filmovima primijetili da leptir kravatu nose jaki individualci. To su većinom profesori koji žele nešto promijeniti, znanstvenici i sl., osobe koje su navikle biti drugačije i posebnije od ostalih. Utapanje u masi njima jednostavno nije poznato čak ni kada su stroga pravila u odijevanju u pitanju. Uvijek pronađu način da se istaknu.

Kravata s motivom životinja

–  Najčešće u muškarac koji nosi kravatu sa motivom životinja, bez obzira koja životinja je u pitanju, se krije veliko dijete. Na prvi pogled je to ponekad teško prepoznati, no, već nakon nekoliko minuta druženja s ovom osobom sve će vam biti jasno. Ako se pak želite zabaviti i ne misliti na posljedice ova osoba vam može biti zanimljiva iako je u većini slučajeva vrlo iritantna osim ako niste i vi duboko u sebi i dalje dijete.

Kravata na pruge

– Ukoliko muškarac nosi kravatu na pruge znači da je perfekcionist. On je osoba koja voli imati sve isplanirano i ne ostavlja mjesta za spontanost. Ukoliko vam se ovakav muškarac sviđa budite spremni na to da će nakon vrlo kratkog zajedničko života i vaš život biti isplaniran sve do najsitnijeg detalja za nekoliko sljedećih godina. Također, pripremite se i na pretjeranu urednost i čistoću, ne samo kod njega nego će se to očekivati i od vas. No, nemojte zaboraviti da ove osobe više od svega cijene obitelj i sav svoj tud će uložiti u to da funkcionira što bolje i da bude skladna.

Jednobojna kravata

– Muškarci koji imaju kravatu u jednoj boji, a uzorak je slične nijanse su osobe koje dosta pažnje posvećuju svom izgledu. Oni uvijek prate modnu scenu i sv što se na njoj događa. Boja kravate je uvijek ona najmodernija boja sezone u više nijansi. Ovaj tip muškarca zna s ženama, no, nemojte misliti da će vas jednako voljeti ako primijeti da nosite kroj hlača koji je potpuno out, ili žutu boju ako je ljubičasta pravi hit.