28. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

5 stvari koje vas ne bi trebale živcirati kada odrastete

Ako imate preko 18. godina tada se trebate tako i ponašati

5 stvari koje vas ne bi trebale živcirati kada odrastete

Ako imate preko 18. godina tada se trebate tako i ponašati, a to uključuje i da se trebate prestati opterećivati i ljutiti zbog sljedećih stvari.

-5- Teenagerskih pop zvijezda

Sasvim je u redu komentirati teenagerske zvijezde dok ste i vi teenager, ali jednom kada odrastete komentiranjem pop zvijezda mlađih generacija postajete smiješni. Justin Bieber ili neka druga zvijezda, definitivno ne bi trebala biti vaša tema za razgovor ni komentar.

-4- Filmskih i glazbenih nagrada

Osim ako ste novinar pa vam je komentiranje dodjela nagrada posao, nema smisla uzrujavati se oko toga, jer već ste trebali shvatiti da te nagrade i nemaju baš neku važnost. Za prave ljubitelje glazbe sasvim je nevažno tko je dobio Grammya.

-3- Sportskih rezultata i klubova

Svi znamo da je sport emotivna stvar, te da su klubovi „sveta“ stvar. Ali ako ćete lupati glavom o zid, zbog svake loše odluke kluba ili izgubljene utakmice, srčani udar ćete doživjeti već s 35. Vi gledate svoj klub kako igra,  ne igrate u njemu, niste u timu i realno nemate nikakvu korist pobijedio ili izgubio.

-2- Ljubavnih veza poznatih osoba

Postala je društvena norma komentirati ljubavne veze poznatih osoba, ali odrasle muškarce gotovo da ne zanimaju ni veze prijatelja, a kamoli da će pričati o vezama susjeda ili poznatih osoba. Takve komentare prepustite ljepšem spolu, ako i njih to uopće više zanima.

-1- Filmovi po crtićima iz djetinjstva

Sjećate se onih odličnih crtanih filmova kada ste bili dijete? I sada je netko dobio dozvolu da upropasti crtić lošim filmom?! Umjesto da se osvrćete na ovu temu, shvatite ovo kao signal da ste odrasli i da vas više ne zanima ono što zanima današnju djecu. Danas vas je jednostavno malo teže zabaviti jer više niste dijete. Isto vrijedi i za komentiranje današnjih igara, crtića, filmova za djecu i svega sličnog.