29. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Stara ljubavna pravila za muškarce koja više ne vrijede

I sami znate da je izlaženje sasvim drugačije danas nego što je bilo kod generacija ranije, ali mnogi vjeruju kako neka starinska pravila i dalje vrijedi poštovati...

Stara ljubavna pravila za muškarce koja više ne vrijede

I sami znate da je izlaženje sasvim drugačije danas nego što je bilo kod generacija ranije, ali mnogi vjeruju kako neka starinska pravila i dalje vrijedi poštovati. Problem je što danas ta pravila nemaju isti učinak, pa ako ih poštujete gubite na zavodljivosti.

-1- Čekanje tri dana prije nego nazovete

Na izlasku ste dobili broj od prekrasne djevojke i mislite kako trebate čekati tri dana prije nego se javite. Potpuno pogrešno. Niti morate čekati, niti zapravo zvati. Tu su društvene mreže, poruke…

-2- Pokloni ili cvijeće za prvi spoj

Ako još uvijek milite da djevojci na prvi spoj trebate donijeti cvijeće, zaglavili ste negdje u prošlosti. Cvijeće i pokloni još uvijek su poželjni u vezama, ali ne na prvom spoju.

-3- Večera – kino spoj za prvi izlazak

Od ove kombinacije večera je još uvijek dobra ideja, ali umjesto kina na prvom spoju razmislite o nekom tišem mjestu poput galerije, šetnje i slično, gdje će se razgovor moći nastaviti.

-4- Plaćanje za sve

Ne škodi ponuditi da platite, ali ako na tome inzistirate mogla bi steći pogrešan dojam o vama.

-5- Kavalirstvo

Naravno da trebate ostaviti dobar dojam, biti puni poštovanja i ljubazni prema ženi s kojom ste na spoju, ali otvaranje vrata, pridržavanje kaputa i izvlačenje stolaca može ostaviti dojam da nešto glumite i da niste iskreni.