28. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Kada vam kaže: Nisam spremna za vezu

Vjerojatno ste već čuli ovu rečenicu, možda ste mislili da je istina, a možda ste samo sumnjali u to. Imali ste pravo! Skoro uvijek kada vam neka djevojka kaže da nije spremna za vezu to nije točno.

Kada vam kaže: Nisam spremna za vezu

Vjerojatno ste već čuli ovu rečenicu, možda ste mislili da je istina, a možda ste samo sumnjali u to. Imali ste pravo! Skoro uvijek kada vam neka djevojka kaže da nije spremna za vezu to nije točno. Najčešće je to samo blaža verzija toga da ne želi vezu s vama. Vjerojatno je ova rečenica izgovorena s najboljim namjerama, ne želi vas povrijediti i želi da odbijanje bude što blaže.

Najvjerojatnije nakon ove rečenice slijedi i objašnjenje da je tek izašla iz jedne veze i ne želi uskakti u drugu, treba joj malo vremena da bude sama i sredi misli. Ili tek je izašla iz veze i ne želi opet biti povrijeđena. Također vrlo česta je i izjava da je trenutno okupirana poslom i da se sada želi posvetit karijeri.
Ma kako vam to uvjerljivo zvučalo najčešće djevojke pronađu vremena za vezu koju žele.

Ne trebate vi pronalaziti odgovore na njena objašnjenja. Neće pomoći ako joj obećate da je nećete povrijediti, da ćete uskočiti baš kad bude imala pauzu na poslu i da ćete se viđati koliko ona bude mogla.
Ovakva objašnjenja samo će pogoršati stvar.

Najbolje će biti ako prihvatite objašnjenje. Pravite se kao da ste povjerovali.

Možda će stvarno drugom prilikom htjeti vezu s vama, možda i neće, ali sada očito ne želi i vi to trebate dostojanstveno prihvatiti.