28. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Da li ste predugo sami?!

Iako biti sam ima određene prednosti, kada ste predugo sami to utječe na vas i mijenja vas.

Da li ste predugo sami?!

Iako biti sam ima određene prednosti, kada ste predugo sami to utječe na vas i mijenja vas.  Stvorene navike poslije se teško mijenjaju, te ćete s vremenom još teže odlučiti se za vezu.

Ovo su neki od znakova da ste predugo sami:
–    Razgovori s prijateljicama uvijek krenu u smjeru ljubavnog života, stavova, kao i kako se osjećate i kako je biti sam.  Ako na svakoj kavi postajete sentimentalni, predugo ste sami.

–    Počeli ste usvajati loše prehrambene navike.  Teško vam je kuhati za jedno, a nemate društvo ili ne želite jesti van te se hranite sendvičima.

–    Provjeravate na internetu (Google, Facebook) stare ljubavi. Ovo je najčešće znak da vam treba nova! Iako se vjerojatno pravdate znatiželjom, ili čak razmišljate o tome da li je to zbog toga što neku od tih djevojaka niste nikada preboljeli to je najčešće znak da ste predugo sami.

–    Nabavili ste mačku. Uz ovo nije potrebno dodatno objašnjenje!

–    Sve češće odlazite na siteove koji se bave spajanjem, iako sebi kažete da je to samo iz radoznalosti.

–    Počeli ste o dugogodišnjim prijateljicama razmišljati kao o potencijalnim djevojkama. Nove ljude ne upoznajete, niste skloni traženju djevojke preko interneta, što vam preostaje? Razmisliti još jednom o osobama koje već poznajete.

–    Razmišljate o izlasku ili počinjete izlaziti s djevojkama koje inače ne bi  imale šanse. Ovdje budite oprezni kako uskoro ne bi zaglavili u lošoj vezi. Ovo ne znači da ne trebate dati priliku različitim osobama, ali znači da se trebate držati nekih standarda.

–    Kada prođe zgodna djevojka pored vas i pogleda vas, ili vam se nasmiješi, umjesto da to shvatite kao kompliment,  vi pomislite da nešto nije u redu s vašim izgledom. To ukazuje na pad samopouzdanja, a što manje samopouzdanja imate to ćete teže ući u vezu.

–    Ozbiljno razmišljate o izlasku s djevojkom koju vam je predložila vaša majka.

–    Previše vremena provodite igrajući video igrice. One su zabavne, ali ne smiju postati jedino na što trošite slobodno vrijeme.