19. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Kako promijeniti stil – Muška moda

Kada želite promijeniti stil...

Kako promijeniti stil – Muška moda

Kada želite promijeniti stil, pa čak i ako se radi samo o malim izmjenama, a niste sigurni kako vam nešto stoji, pitajte druge.

Posebno neku prijateljicu za koju mislite da se dobro odijeva. Na taj ćete način odmah vidjeti i kakav će dojam odjeća ostavljati na žene.

Ukoliko želite nešto mijenjati u svome stilu, učinite to s bojama. Ukoliko niste ljubitelj jakih ili uopće drugačijih boja od onih koje inače nosite počnite s malim dozama.

Ako ste najčešće u poslovnoj odjeći onda promijenite boju kravate ili košulje. Ako inače nosite crnu ili sivu, sada uzmite plavu, ne morate odmah kupiti nešto crveno.

Često jedan brand nudi vrlo sličnu odjeću svake sezone. Možda ćete sličnu, a opet drugačiju i jednako dobru pronaći u nekom drugom dućanu. Čak iako ne volite hodanje po dućanima ponekad uđite i one u koje inače ne idete.

Još jedna dobra opcija za početnike je da kopirate stil koji vam se sviđa. Pronađite fotografije muškaraca koji su dobro odjeveni, te kupite odjeću što sličniju njihovoj i nosite na isti način. Kopirajući tuđe dobre stilove, s vremenom ćete izgraditi vlastiti.