29. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Top 5 opcija na automobilu koje vam ne trebaju

Često ova posebna izdanja imaju vrlo malo posebnosti, ali će ih prodavači predstaviti kao savršen spoj udobnosti i dodatnih mogućnosti...

1

1 – Grijana sjedala
Grijana sjedala su jedna od beskorisnijih opcija. Da li je ikome bilo hladno do sada u običnom automobilu? Možda to prezentiraju kao dobru stvar, ali da li je to nešto što vrijedi dodatno plaćati? Ne.

Grijana sjedala
2 – Posebna izdanja automobila
Često ova posebna izdanja imaju vrlo malo posebnosti, ali će ih prodavači predstaviti kao savršen spoj udobnosti i dodatnih mogućnosti. Vjerojatno ćete se vi osjećati posebno, ali pitanje je koliko je vaš automobil poseban. Nerijetko se radi o posebnoj boji, uz neke dodatne elemente, ali vrlo rijetko o nekim značajnim i dugotrajno vrijednim elementima. Rijetko kasnije možete skuplje prodati automobil jer se radi o „posebnom“, a ne o „normalnom“ izdanju.

Posebna izdanja automobila

3 – Nepotrebne felge i gume u paketu
Savršene felge i gume neobičnih dimenzija sigurno su nešto što vam ne treba, bez obzira koliko vi mislili da je to super kupovina. Performanse automobila su dovoljno poboljšane da ih vi ne trebate korigirati gumama. Ne radi se o većoj udobnosti automobila nego samo o luksuzu.

Nepotrebno felge i gume u paketu

4 – Specijalni dodatni paketi opreme –
Iako, kada sve zbrojite što dobijete u paketu košta više nego što platite paket, činjenica je da vam vrlo vjerojatno većina toga niti ne treba. Vjerojatno ćete platiti više nego da ste platiti samo dodatnu opremu koja vam treba.

Specijalni dodatni paketi opreme

5 – Odjeća i ukrasni predmeti
Naravno da možete naručiti odjeću koja odgovara uz vaš automobil, ali to košta. To je stvarno luksuz koji si možete priuštiti samo ako ne znate što bi drugo s novcem. Osim toga često nošenje odjeće s nekim logotipom automobila sugerira drugima da si taj auto želite, ali ne možete priuštiti.

Odjeća i ukrasni predmeti