29. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Ako želite biti uspješni treba vam sposobna žena

Vjerojatno nastojite u mnogim stvarima biti dobri, ako ne i najbolji, bez obzira da li se radi o uspjehu na poslu, fakultetu ili nekom hobiju...

 

Ako želite biti uspješni treba vam sposobna žena

Ako želite biti uspješni treba vam sposobna žena

Vjerojatno nastojite u mnogim stvarima biti dobri, ako ne i najbolji, bez obzira da li se radi o uspjehu na poslu, fakultetu ili nekom hobiju…
Vjerojatno znate onu poslovicu da iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena, a s godinama mnogi se uvjere koliko je to i točno. Samo nemojte to shvatiti pogrešno, tu se ne radi o poslušnoj ili pasivnoj ženi, nego o kvalitetnoj. Ako igrate tenis, ukoliko je ona bolja od vas ili jednako dobra, imat ćete poticaj da se trudite još više tako da ćete usavršavati svoju igru. Ukoliko igrate s nekim tko je slabiji od vas tada će i vaša igra nazadovati. Tako je s mnogim stvarima u životu. Sposobna žena pored vas stvarat će vam izazove što će vas poticati da budete bolji.

Sposobna žena će vas poticati da date više od sebe, jer i ona sama zna da je to moguće i vidi u vama potencijal.

Pozitivnost i energija su zarazne, tako da ćete što ona više bude radila i napredovala i vi imati više volje za rad i dobre rezultate. Iako će mnogi reći kako nije motivirajuće ako je žena uspješnija od muškarca, nova istraživanja pokazuju upravo suprotno.

Osim na poslu slični su rezultati i na drugim područjima poput zdrave prehrane i tjelovježbe. Ako je žena aktivna, odlazi u teretanu ili na aerobik, i muškarci češće imaju motiva za odlazak u teretanu.

Aktivna žena potiče vaše ideje, dok u suprotnom slučaju svaki vaš prijedlog nailazi na čuđenje i odgovor: «Dobro nam je i ovako!» Što ne djeluje nimalo motivirajući na muškarca.
Stoga ako za sebe želite karijeru, uspješan i aktivan život birajte i takve žene.