COVER magazin.com

Kako automobil može upropastiti spoj?!

Kako automobil može upropastiti spoj?!

Dala vam je broj, odgovara na vaše poruke i pozive i vrijeme je da izađete na prvi spoj. Da li je važno u kakvom automobilu dođete? Da li automobil može utjecati na ishod spoja?!
Postoji mnogo načina kako možete upropastiti spoj automobilom. Čak i kada vozite skupi automobil. Ovo su samo neke od stvari koje će jako utjecati na vaš prvi spoj. Ako ga želite upropastiti obavezno ih napravite, a ako želite pozitivan ishod pokušajte ih izbjegavati:

10 – Pokazivanje bijesa, nervoze i psovanje dok vozite

Vrlo rijetko ćete pronaći djevojku kojoj se takve stvari sviđaju!

 

9 – Automobil vam je previše prljav i neuredan.

8 – Automobil vam je previše čist

Vjerojatno će djevojka cijeniti to što vam je automobil uredan, ali ako izgled kao da se ne smije pomaknuti ili da ste opsjednuti automobilima ili čistoćom općenito, opet nije dobro.

 

7 – Odbijate platiti parking


Naravno da ne trebate bacati novac niti trošiti na gluposti. Možda mislite da je parking preskup. No, ako radite već treći krug tražeći besplatan parking ili ste otišli parkirati 1-2 km dalje od mjesta izlaska samo da ne platite parking, nije dobro. Ako želite dokrajčiti spoj recite još uz to: „Pa ne pada mi na pamet plaćati parking, za tu cijenu bolje mi je kupiti kondom.“

6 – Naljutite se jako ako se desi kvar


Ukoliko se pojavi neki kvar ili vam pukne guma, umjesto da pokušate to riješiti sami ili da zovete pomoć, možete se jako naljutiti. Prigovorite joj da je ona pogrešno izabrala put kojim ćete ići ili recite da je kriva jer vas je zapričavala tijekom vožnje.

5 – Previše ste samouvjeren vozač


Još jedan od načina na koji ćete sigurno otjerati djevojku je da se ponašate nonšalantno u automobilu. Ne držite ruke na volanu, pričate rukama, stalno gledate u nju ili njene noge umjesto cestu. Da, sigurno će biti oduševljena s vama. Ili će biti prestrašena vašim stilom vožnje i razinom neodgovornosti.

4- Pokazujete svu snagu svojih basova


Dobar ritam je super, ali ako će ona možda ostati bez sluha, ako se morate nadvikivati i ako vam i dalje nije jasno da nije oduševljena s tim da se automobil trese…

3 – Vozite prebrzo


Da, postoje djevojke koje vole brzu vožnju, ali uglavnom na poligonima predviđenim za to. Većina djevojaka na cesti voli prilagođenu brzinu, ne sporu, ali ne prebrzu. Posebno ako vam kaže da usporite, a vi to ne napravite… Vjerojatno je više nećete vidjeti.

2 – Jako loše parkirate


Da, postoje mnogi ljudi koji nisu dobri u parkiranju. Ali to ne pokazuju na spoju. Pronađite mjesto gdje se možete parkirati. Za spoj planirajte područje gdje ima parkinga. Ako se iz 10 ili 15 pokušaja uspijete bočno parkirati to neće baš puno govoriti o vašoj muškosti.

 

1 – Previše pijete


Ne, djevojke neće misliti kako ste super ako pijete cijelu večer, a vozite. To dokazuje da ste neodgovorni, a ne, sposobni i hrabri.