28. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

10 stvari koje vas automobil može naučiti o vezama

10 – Nikad ne uzimajte od prijatelja Budući da dobro znate povijest prijateljevog automobila, kilometražu...

10 stvari koje vas automobil može naučiti o vezama

10 – Nikad ne uzimajte od prijatelja

Budući da dobro znate povijest prijateljevog automobila, kilometražu i uvjete čuvanja postavlja se pitanje zašto ne kupiti automobil od prijatelja? No, kada se pojave problemi oko auta to će utjecati na vaše prijateljstvo. A problemi se uvijek mogu iz raznih razloga pojaviti. Možda prijatelj požali što vam ga je prodao?!

9 – Ne postoji jednostavan projekt

Vidite neki automobil koji je oštećen i mislite da ga možete lako popravit. No, često to nije tako jednostavno. Slično je i s djevojkama koje izgledaju kao da ih treba spasiti.

8 – Dorađeni automobili su skupi

Ako želite posebnu liniju automobila, kao i dobru marku automobila to morate platiti. I ne samo to, rezervni dijelovi su jako skupi. Slično je i s dobrim djevojkama. Morate puno ulagati u njih. I ne samo financijski, nego i emotivno.

7 – Prvo otiđite na probnu vožnju

Prije nego kupite automobil rezervirate probnu vožnju. Sigurno ih ne kupite samo zato što ste vidjeli na internetu dobru sliku automobila. Tako je i s djevojkama. Prije nego se vežete pokušajte je bolje upoznati.

6 – Slušate svoj automobil

Vi točno znate ako je neki zvuk drugačiji, drugačije prima gas ili se neobično ponaša na cesti. Tako gledajte i na djevojku, i ona će sitnim postupcima pokazati što nije dobro.

5- Neke automobile nema smisla više popravljati kao ni čuvati u garaži

Da, znate kakav je to automobil, znate njegove prednosti i mane, ali u jednom trenutku je vrijeme da ga promijenite. On jednostavno više ne odgovara vašim životnim potrebama.

4 – Uvijek ćete se sjećati prvog

3 – Nakon velike nezgode automobil više nikad neće biti isti

Bez obzira koliko ga dobro popravili, osjećat ćete posljedice. Ponekad možete nastaviti voziti taj automobil, a ponekad ga morate zamijeniti. Slično je i s vezama nakon nekih velikih problema, svađa i nesporazuma.

2- I najbolji automobil neće biti takav ako ne znate s njim upravljati

Ako ne znate dobro voziti i ne znate iskoristiti prednosti dobrog automobila vama taj auto neće pružiti onoliko koliko je mogao. Morate shvatiti koje su sve prednosti vašeg automobila ako stvarno želite uživati u njemu.

1 – Redovno ga održavajte

Ako automobil redovno održavate i servisirate bit će bolji i duže će trajati. Nije dovoljno samo kupiti automobil. Tako je i  s vezama.