16. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

10 načina da osvojite i zadržite ženu

Često muškarci kada pokušavaju impresionirati neku ženu rade pogrešne stvari. Ovdje je 10 prijedloga koje možete iskoristiti za osvajanje: 10 – Budite originalni

10 načina da osvojite i zadržite ženu

Često muškarci kada pokušavaju impresionirati neku ženu rade pogrešne stvari. Zbog toga navodimo 10 prijedloga koje možete iskoristiti za osvajanje:

10 – Budite originalni

Odlazak na piće, pa čak i na večeru nije ništa posebno. Kino je malo bolja ideja, ali nikako originalna. Planirajte nešto zabavno, tako ćete se zbližiti kroz aktivnost i bolje upoznati. Bicikl, frizbi, rolanje, tenis, neobičan kafić koji ima svoju priču…

9 – Napravite plan i zadržite kontrolu

Žene vole planove i vole kada muškarac ima kontrolu nad spojem. Nemojte neprestano pitati što želi, gdje želi ići… Vodite brigu o detaljima.

8 – Budite pažljivi

Ako pokažete da ste dobar čovjek ona će imati osjećaj da je „u dobrim rukama“. Kada hodate ulicom provjerite da li hoda po pločniku ili ulicom i podsjetite je da se pripazi. Primite je preko leđa, otvorite vrata…

7- Ostanite cool

6 – Budite tajanstveni

5 – Imajte život

Nemojte djelovati kao da samo tražite djevojku. Bavite se i drugim stvarima. Na taj ćete način imati i više tema za razgovor i biti zanimljiviji.
Ne znači da ne trebate odgovarati na pitanja. Ali nemojte joj baš sve otkriti već na prvom spoju. Neka ima želju upoznati vas bolje umjesto da misli da vas potpuno poznaje.

4 – Budite nepredvidljivi

Velika pogreška koju možete napraviti je biti predvidljiv. To ne znači da trebate biti neodgovorni, nego da je trebate s vremena na vrijeme iznenaditi nečim kao i promijeniti rutinu.

3 – Neke stvari treba zaslužiti
Sigurno znate da mnogi ljudi ne cijene dovoljno ono što su lako dobili. Nemojte da vas počne tako shvaćati.

2 – Pokrenite seMnoge žene očekuju da muškarac napravi prvi korak. I to u mnogim stvarima prvi korak – prvi traži broj telefona, prvi nazove, prvi predloži izlazak, plati prvi izlazak, prvi poljubac, prvi inicira seks…

1 – Budite opušteni

Ma koliko mislili da su djevojke spremnije za vezu, sigurno mnogima ne odgovara ako je nakon izlaska nazovete 10 puta da joj kažete da vam je bilo super. Jednom je dovoljno. Slično je i s ostalim znakovima koji upućuju na to da ste „očajni“. Žene vole muškarca koji se ne boji veze i obveza, ali muškarca koji očajnički želi bilo kakvu curu, ipak ne.