25. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Što se može o stilu naučiti iz serije Momci s Madisona?

Jedna od najuspješnijih serija u posljednje vrijeme dobar je pokazatelj kako se uspješni muškarci trebaju odijevati. U svakoj epizodi serije Momci s Madisona...

Jedna od najuspješnijih serija u posljednje vrijeme dobar je pokazatelj kako se uspješni muškarci trebaju odijevati. U svakoj epizodi serije Momci s Madisona (Mad Men) može se nešto naučiti:

– Investirajte u svoj stil –

Vaša odjeća mora govoriti o vašem liku. Suptilno, inteligentno, bez agresivnosti. Takav stav žene smatraju seksi, a uspješan je i u poslu. Umjesto da kupite nekoliko odjevnih predmeta prvo investirajte u jedan dobar.

– Nabavite odijelo koje vam savršeno pristaje –

Sterling u svom trodijelnom odijelu djeluje kao da je u nečemu najudobnijem. Istovremeno, monotoniju je razbio kravatom.

– Za ured se ne trebate odijevati prema svojim godinama –

Pete Campbell se uz dobro odijelo pretvorio iz dječaka u poslovnog čovjeka. Zašto ne biste i vi? I obrnuto, ako ste stariji, nemojte nositi odijelo u kojem ćete izgledati još starije.

– Za slobodno vrijeme odijevajte se udobno, ali sa stilom –

I u slobodno vrijeme izgledajte dobro. Izaberite neku vestu ili džemper koji odgovara vašoj građi, ali i godinama kao što je to napravio i Henry.

– Neka frizura bude prilagođena vašim godinama, ali i obliku glave –

Uredna frizura je neizostavan dio poslovnog looka.

– Neuredna odjeća signalizira lošu kvalitetu –

Novi negativac u Draperville mogao se uočiti po šlampavo/ležernom stilu, neurednom ovratniku i nakošenoj kravati.

– Osjećajte se dobro u onom što odjenete –

Bez obzira kakvu odjeću imali nećete izgledati samouvjereno ako se u njoj ne osjećate dobro. Morate pronaći ono što vama odgovara i u čemu se vi najbolje osjećate.