29. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Paradoks traženja djevojke

Kako bi privukao visoko kvalitetnu ženu u svoj život, muškarac mora prvo izgraditi visoko kvalitetan život. Isto vrijedi i obrnuto. Ponekad je teško usamljenoj osobi to razumjeti...

Paradoks traženja djevojke

Kako bi privukao visoko kvalitetnu ženu u svoj život, muškarac mora prvo izgraditi visoko kvalitetan život. Isto vrijedi i obrnuto.

Ponekad je teško usamljenoj osobi to razumjeti. Ljudi često misle kako će savršen partner donijeti savršen život i rješenje za sve njihove probleme.

Iako se to većini usamljenih osoba čini kao istina, ona se krije u suprotnom paradoksu. Osjećaj da trebate nekoga da vam riješi probleme kreira probleme u odnosu sa svakom osobom koju upoznate.

Postoji samo jedan način da riješite taj problem.

Morate pronaći život koji će vas istinski zadovoljavati i bez partnera, morate početi razmišljati kako vam u životu u stvari partner i ne treba da bi ste bili sretni. U životu stvarno vrijedi ona leksikonska «okreni mu leđa, sam će ti prići».

Kako to postići?

Za početak morate naučiti raditi stvari samo zbog sebe. Počnite sa sitnicama. Nemojte kupiti neku jaknu koja vam super stoji, kupite jaknu u kojoj se osjećate ugodno.

Razvijajte društveni krug koji će vam dati mogućnost da se bavite aktivnostima koje želite i koje smatrate uzbudljivima.

Ako ne volite izlaziti u klubove, nemojte se prisiljavati tamo izlaziti samo zbog toga što mislite kako je to jedini način gdje možete upoznati potencijalnog partnera.  Ako vam je draže organizirajte obiteljski roštilj, pomažite prijatelju cijelu noć u autoradionici ili se izležavajte ispred televizora. Ništa što radite, a da pritom uživate nije gubljenje vremena.

Morate razviti interese izvan dobrih mogućnosti za traženje partnera.

Vratite se onim aktivnostima koje su vas uveseljavale dok ste bili mlađi.

Ako ste obožavali planinarenje, skakati u more sa stijena, ponovno to radite. Nije važno što tri zgodna frajera ili cure sjede u baru na plaži. Kolika je šansa da ćete uspjeti nešto kod njih? Objektivno koliko puta ste nakon takvog pokušaja bili sretni, a koliko vas usrećuje skakanje sa stijena s lokalnim klincima?!

Napravite nešto o čemu ste oduvijek maštali. Tako da kada za nekoliko godina pronađete pravu osobu ne žalite za propuštenim vremenom.

Potrudite se zaboraviti na opsesiju kako pronaći pravog / pravu, a pronađite novu kako imati dobar život.  U tome je ključ.