20. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Ako vam ne odgovara iPad, što izabrati?!

Dok je pojava iPada bila nešto novo i drugačije, njegova nova verzija iPad2 ima dosta konkurencije. Koji su to proizvodi koji mogu konkurirati...

Dok je pojava iPada bila nešto novo i drugačije, njegova nova verzija iPad2 ima dosta konkurencije. Koji su to proizvodi koji mogu konkurirati iPadu pogledajte ispod:

Viewsonic Viewpad 10S
– idealan izbor za gledanje filmova. Uz ekran 10,1˝, priključak na TV, projektor i računalo, ima i USB izlaze te mikro SD utor tako da možete pohraniti i do 32 GB podataka.


Asus EEE Pad Transformer – bit će dobar izbor za one koji ne vole ekrane osjetljive na dodir. S 10,1˝ekranom izgleda kao bilo koji drugi tablet no s pomoćnom tipkovnicom lako ćete ga pretvoriti u običan laptop.

Dell Streak 7 – bit će jako dobar izbor za sve one koji nisu pažljivi sa stvarima. Ima zaštitu od ogrebotina, za ublažavanje pada te je manja mogućnost loma.

Samsung Galaxy Tab – za one koji žele sve prednosti moderne tehnologije, ali ipak imaju ograničen budžet ovo će biti jako dobar izbor.

Motorola Xoom – Uz novi NVIDIA Tegra-2 procesor ovo će biti dobar izbor za sve one koji cijene brzinu.

Nintendo 3DS –  ukoliko većinu vremena provodite igrajući igrice tada će za vas dovoljno dobar izbor biti Nintendo. Možda nema sve mogućnost kao drugi ali je jedan od uređaja za koji vam za 3D ne trebaju naočale.