29. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Guess satovi – pregled kolekcije za 2021.

Guess satovi – pregled kolekcije za 2021.

Guess je startao kao proizvođač trapera 1981. a Guess satovi su trebali biti samo dodatak njihovoj modnoj liniji. No, postali su priča za sebe. Oni su posebni, nude trendi i urbani look.

Ovisno što želite možete izabrati iz raznolikih linija satova – Guess’s Trend linija nudi jedinstven dizajn, Guess Steel je od elegantnog nehrđajućeg čelika…

Guess muški satovi obuhvaćaju vije kolekcije, jednu pod nazivo Guess satovi i drugu GC kolekcija.
Guess kolekcija satova obuhvaća multi funkcionalne satove, analogne i digitalne satove. Ove sezone često se koriste zlatna i srebrena boja, no i druge su zastupljene. Satovi nisu neutralni, oni su upečatljivi i pravi modni dodatak.

Guess brand su pokrenula dva brata Georges i Maurice 1981. godine, a kasnije su im se pridružila još dvojica braće Armad i Paul. Brand Guess je krenuo sa trapericama koje je dizajnirao Georges Marciano.
Potom je brand postao prepoznatljiva marka širom svijeta. 1984. Guess je predstavio prvu liniju satova.

Guess satovi

Kolekcija obuhvaća i analogne i digitalne satove, multifunkcionalne verzije, satove sa kalendarom, kao i pametne satove. Boje koje dominiraju su srebrna, zlatna, crna, plava, brojne su kombinacije ovih boja u različitim dizajnima, ali su prisutne i ostale boje.

GUESS MULTI-FUNCTION CRYSTAL muški sat u zlatnoj i srebrnoj verziji od nehrđajućeg čelika i s kristalnim detaljima. Analogni sat sa silikonskim remenom bit upečatljiv u svakoj modnoj kombinaciji.

GUESS CRYSTAL MULTIFUNCTION muški sat također u zamiljivoj srebrnoj i zaltnoj verziji. Remen na satu je također srebrni ili zlatni.

GUESS DIAMOND ANALOGUE muški sat nudi raznovrsnost boja, se može pronaći u srebrnoj, zlatnoj, crnoj i plavoj varijanti. Ovisno o izboru glavne boje mijnjaju se i boje na brojčaniku, kućištu i remenu. Ponekad je sve u istoj boji, dok je na nekim modelim kombinacija boja. Ovi muški analogni satovi su izrađeni su od nehrđajučeg čelika.

Crno zlatni Guess satovi

LOGO TRIANGLE analogni muški sat sa satinskim finišem kombin acija je zlatne i crne boje. U sličnim kombinacija crn i zlatne boje dolaze i neki drugi modeli satova. Jedan od modela u ovoj kombinaciji boja je i sat s kalendarom.

Ovakvi satovi dolaze u obje verzije, s naglašenom zlatnom ali i s naglašenom crnom bojom. Klasična elegancija sata u modernoj varijanti. Čiste linije ovog sata u kombinaciji s crnim brojčanikom daju poseban dojam.

Guess srebrni satovi satovi

Ovakvi satovi su doista klasika, a ali se lako uklope i u vrlo moderne lookove. Oni mogu biti poslovni i elegantni, ali jednako dobro idu i za razne druge prilike.
U kolekciji Guess srebrna boja sata dolazi i u kombinaciji s drugim bojama, a u pravilu su rađeni od nehrđajućeg čelika.

Srebrna boja na satovima odlično se kombinira i s drugim bojama, posebno s plavom.

Crno srebrni satovi Guess satovi

Crno srebrna kombinacija mož biti u verziji da dominira srebrna ili crna boja. NO, u oba slučaja radi se o elegantnim i modernim satovima.

Crni Guess satovi

Crna boja j uz srebrnu možda najklasičnija boja satova. Vjerojatno je i jeste klasična jer je praktična, jednostavna za kombiniranje i može se uklopiti u razne lookov, istovremeno i sportska i elegantna. Izbor crnih satova uključuje i digitalne i analogne satove.

Guess plavi satovi

U kolekciji Guess muških satova bitno mjesto zauzimaju plavi satovi. Mogu se pronaći jednobojni, kao i u kombinaciji s drugim bojama, te i analogni i digitalni.

Guess digitalni satovi

Analogni satovi preuzimaju dominaciju, ali su i dalje prisutni i digitalni satovi.

Guess satovi s kalendarom

Satovi s datumom su jedan od trendova koji je uvijek prisutan, te i ove sezone zauzimaju u Guess kolekciji značajno mjesto.

Guess pametni satovi

Pametni satovi postaju sve popularniji. Guess je pametni satovi dolaze pod nazivom GUESS CONNECT TOUCH LOGO SMARTWATCH. Pametni sat prati broj otkucaja srca, kontrolu glazbe, pozadina se može lako mijenjati. Ugrađeni fitness monitor obuhvaća praćenje treninga, kretanja, sagorijevanja kalorija. Guess pametni sat također može pratiti spavanje. S ovim pametnim satom bit ćete u tijeku budući da javlja obavijesti s mobitela. Trajanje baterije je oko 25 dana.

Pročitajte i: