Moderne muške cipele za svaki stil odijela

Moderne muške cipele za svaki stil odijela

Različite prilike zahtijevaju različite cipele.  ispod navodimo kako odabrati prave cipele za stil odijela koji vam treba.


Kada želite klasičan stil, ne možete pogriješiti s crnim kožnim cipelama. Ako tražite elegantniji dojam izaberite lakirane, a za nešto opušteniji birajte crne cipele od brušene kože. Ovakve cipele i kombinacije nikad ne izlaze iz mode i uvijek su siguran izbor.

 

Smeđe cipele bit će dobar izbor za one koji su češće u odijelima i trebaju više kombinacija. Možete ih kombinirati uz smeđe, bež ili tamno plavo odijelo.

 

Posebno moderne cipele su u dvije boje, ali ako vam trebaju za poslovni izgled, tada izaberite neke na kojima te boje nisu pretjerano naglašene. Ovakve cipele će ostaviti moderan i poslovan dojam, ali ne pretjerano formalan.

 

 

Klasične cipele s kopčom ili remenom dobra su zamjena za one s vezicama. Ovakve cipele su klasične, nisu pretjerano u modi, ali ni izvan trenda. Umjereno su formalne, dakle idealan izbor za svakodnevne odlaske u ured.

 

Ovakve cipele su modernija i nešto elegantnija verzija crnih cipela. Dobra kombinacija uz siva odjela, a mogu biti izbor za svaku priliku.

 

Za večeru na kojoj želite ostaviti dojam, dobar izbor će biti ovakve cipele. One nisu elegantne kao klasične crne lakirane cipele, a detalji na njima ostavljaju moderan, ali i manje elegantan dojam.

 

 

Za one koji ne vole klasiku dobar izbor su cipele u boji. Ovakve bež cipele ne samo da će dobro ići uz odijela nego ih možete kombinirati i s tamnim trapericama.

 

Dobar izbor za muškarce koji ne žele previše pratiti modu, niti se osjećati kao da su zapeli u prošlosti.

 

 

Ovo su klasične muške cipele za odijela, te ukoliko ne nosite često ovakve cipele niti odijela, bit će najbolji izbor za vaš ormar.

1 komentar

Ostavite komentar

*