28. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Zašto simpatični muškarci uvijek završe s užasnim ženama?!

Zašto simpatični i dragi muškarci završe s fuficama, vješticama i neurotičnim ženama?

Zašto simpatični muškarci uvijek završe s užasnim ženama?!

Zašto simpatični i dragi muškarci završe s fuficama, vješticama i neurotičnim ženama?

Ako vam se čini da vam veze nikad ne donose ništa osim boli, vjerojatno uvijek u životu izabirete pogrešne žene.

Možda ste jednostavno muškarac kojeg privlače vještice, fufice i neurotične žene, a njih je zaista mnogo u našem okruženju.

Samo zbog toga što ste se upleli u vezu koja nikamo ne ide to ne znači da vi niste sposobni voljeti na pravi način. Vjerojatno ste sposobni, samo ste do sada uvijek voljeli pogrešne žene.

Neke žene su seksi, privlačne, pa i zabavne, ali je velika pogreška voljeti ih.

Detektirali smo tri glavna razloga zbog kojih stvarno simpatični i dragi muškarci završavaju s najgorim ženama.

– U stvari da bi netko uopće završio s njima mora biti dobar. Vještice, fufice i ludače nisu glupe. One uvijek biraju slatkog, spremnog na davanje muškarca. Onoga tko ih neće ostaviti na prvi znak ludosti. Muškarca koji je spreman i voljan pomoći, muškarca koji će čekati da im se razum vrati.

– Dobri dečki često uživaju u uzbuđenju koje takva žena donosi u njihov život. U svakom trenutku ona može pokušati učiniti nešto strašno, probušiti mu gume, udariti njegov auto, ostaviti ga ili ga prevariti. Njega uzbuđuje taj osjećaj i čini mu se kao da živi u televizijskoj sapunici, jer blesava žena njegov život potpuno izvrće i izvlači iz njega monotoniju.

– Ponekad će se drag muškarac zaljubiti u normalnu osobu, ali će joj dopustiti razviti loše ponašanje, u stvari on će je naučiti kako da se ponaša poput vještice, a nikad neće shvatiti da u stvari on to od nje čini.

Naravno i ne tako dragi dečki ponekad znaju izabrati nemoguću ženu, tada je to dio njihove strategije izbjegavanja obveza. Što se ona lošije ponaša, to više on ima opravdanja za izbjegavanje vezanja.

Ponekad će je on natjerati da se ponaša neurotično kako bi nakon toga mogao reći „vidiš, znao sam da se ne trebam vezati s njom“.

Pitanje je zbog čega se netko ne bi trebao vezati s neurotičnom ženom ako ona već zadovoljava njegove potrebe. Zbog toga što u vezi s zločestom ženom oboje gubite. Ona postaje sve neurotičnija, a i vi s njom.