19. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Pokloni za žene u 20-tim

Futrola ili maska za mobitel

Pokloni za žene u 20-tim

Pokloni za žene u dvadesetim trebaju biti kreativni, razigravati maštu, a istovremeno korisni i praktični. Možda mislite da je za svaku ženu komplicirano birati poklone i da nema razlike bez obzira koliko godina imala. Ipak, svaka dob nosi specifične potrebe, pa tako su i posebne želje koje imaju žene u dvadesetim. Žene u dvadesetim žele personalizirane, praktične i pomalo luksuzne proizvode. Možda joj ne treba nešto najluksuznije što možete pronaći, ali ovo nije životna dob u kojoj žene žele jeftine stvari. Kupovanje poklona za žene u dvadesetim pravi je izazov. U ovom životnom desetljeću žene prolaze kroz značajne promjene, nova prijateljstva, završetak školovanja, početak karijere, seljenje iz roditeljskog doma, skuplja putovanja, i td. Zbog toga je prirodno pomisliti da je jako teško odabrati pravi poklon. Ali dobra vijest je da žene u ovoj dobi nisu komplicirane, te da ih jako privlači moda i trendovi. Odaberete li najnovije izdanje bilo čega velika je šansa da ćete pogoditi s poklonom.

Sigurnosni alarm

Koliko je praktičan i koristan to će svatko procijeniti za sebe, ali činjenica je da se izdvojio među trendovima, te da ga mlade žene vole kupovati, ali i imati uz sebe. Takav tip alarma nosi se na privjesku ključeva ili torbici, a pritiskom na tipku producira glasan zvuk alarma.

Torba ili maska za mobitel

Žene u dvadesetim ne trebaju puno stari kada izlaze iz kuće, zbog toga vole male i praktične torbe. Male torbice idealan su poklon za žene u dvadesetim godinama. Ukoliko ne pratite trendove ili modu, radije se odlučite za torbicu iz najnovije kolekcije nego na neku na akciji.

Mobitel Torba

 Brand HONOR predstavio je preklopive mobitele koji izgledaju baš poput luksuzne ženske torbice. Ukoliko ne štedite na odabiru poklona i želite počastiti osobu kojoj kupujete ovo je izvanredan poklon koji ni jednu ženu ne može ostaviti ravnodušnom. HONOR V Purse je potpuno novi i jedinstveni, ali i revolucionarni koncept. Iz branda kažu kako je ovaj mobitel nešto što niste vidjeli prije, te oni vjeruju kako je ovo mobitel budućnosti, koji uspijeva spojiti mogu i tehnologiju.

Kutija za nakit

Kutija za nakit prekrasan je poklon koji će poslužiti kod kuće, ali i na putovanjima. Jedino nemojte ovaj poklon kupovati ako poklon kupujete svojoj djevojci koja je u dvadesetim godinama jer bi mogla pomisliti kako se radi o nekom skupocjenom nakitu, pa ostati razočarana kada vidi “samo” praznu kutiju.

Bojanka za odrasle

Bojanka za odrasle prekrasan je poklon koji će vratiti razigranost u život. Djeluju opuštajuće, umirujuće, a istovremeno vraća energiju i budi kreativnost.

Krema za ruke

Mirisna krema za ruke, relativno je jeftin poklon, ali poklon s kojim ne možete pogriješiti. Praktičan je, a istovremeno luksuzan poklon koji mlade žene vole.

Nakit

Bilo od plemenitih materijala, bilo bižuterija, suptilan nakit uvijek dobro dođe. Kada kupujete nakit nemojte previše eksperimentirati, kupite decentan, ali nakit sa simboličnom porukom koji pokazuje da neku osobu dobro poznajete.

 

Rokovnik

Rokovnik je praktičan poklon, posebno ako se radi o prilikama vezanim uz Božić ili Novu godinu, kada startamo s novim planovima i novim obvezama, te poklanjamo božićne i novogodišnje poklone.

Rokovnik

Set sjajila za usne

Ako nekoj ženi kupite sjajilo za usne to je prosječan poklon. Ali ako kupite 10 različitih sjajila to će izazvati oduševljenje. Još ako su upakirana u luksuzno pakiranje, ovo je iznenađujuće praktičan poklon, a koji će oduševiti.

Set sjajila za usne

Luksuzni set za manikuru

Set za manikuru nije neki poklon, ali ako je ukrašen kristalima ili sa posvetom pretvara se u jako dobar odabir.

Sjenila za oči u temeljnim bojama

Sjenila za oči u sivim ili smeđim nijansama odgovaraju svim ženama jer su temeljne boje one koje sve žene koriste.

Sjenila za oči za Smoky Eye

Cvijeće

Cvijeće je oduvijek najbolji poklon, ali današnje žene su postale nešto više ekološki osviještene pa će ih više oduševiti trajno sobno cvijeće, nego buket rezanog cvijeća. Sretni bambus ili Lucky Bamboo savršen je poklon za moderne mlade žene.