18. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Heraldi for men kolekcije za jesen/zimu

Muška JOOP! kolekcija za jesen/zimu

Tema muške Joop! kolekcije za jesen/zimu je „Soft Protection“. Odjeća vas prati u dnevnim ritualima te omogućuje izražavanje vlastitog raspoloženja.
Ovosezonski hit je jednostavnost u kombinaciji s neočekivanim dekorativnim elementima. Bilo da se radi o business ili casual kombinacijama, sve je dopušteno! “Predimenzioniranost” u visokoj modi dopušta povratak daška 80-ih te naglašava novo-zadobivenu muškost. Primjer novih proporcija se vidi prilikom kombiniranja uskih modela hlača s vrećastim i pletenim odjevnim predmeta, poput parka jakne. Koža se često koristi kako bi se istaknula kombinacija različitih materijala. Elementi smokinga karakteristični su za glamurozni look namijenjen službenim prilikama, dok se u neformalnim druženjima može kombinirati s tamnim denimom.

JOOP_FW2013_MASTER_Kooperation_210x275.indd

JOOP_FW2013_MASTER.indd

JOOP_FW2013_MASTER.indd

JOOP_FW2013_MASTER_210x275.indd

Strellson Premium kolekcija za jesen/zimu

Strellsom Premium kolekcija za jesen/zimu stavlja naglasak na interakciju tradicionalnih i modernih stilova, kombinirajući ih unutar neo-kubističke teme. Minimalistički i grafički elementi su kombinirani s tradicionalnim stilovima, detaljima, materijalima i bojama.

Silueta je jasna i minimalistička. Elegantnom looku je dana ravna i prirodna interpretacija. Ovratnici su malo viši s novim trorednim ili četverorednim kopčanjem. Kolekcija povezuje tradicionalne elemente, poput dijagonalnih pokrova za džepove te moderne, grafičke elemente kao što su podvrnuti džepovi, oštri porubi, blokovi boja, dégradé efekt, printovi i kombinacija različitih materijala.

 

Strellson_FW13_Prem_1200x900.indd

Strellson_FW13_Refined_1200x900.indd

Strellson Sportswear kolekcija za jesen/zimu

Strellson Sportswear kolekciju za jesen/zimu karakterizira povezivanje tradicije i modernosti. Autentični elementi imaju svoje mjesto, ali im je pridan suvremeni zaokret. Urbanost i funkcionalnost su osnovne karakteristike kolekcije.

Linije su, većinom, geometrijske i ravne, dok se dojam igre postiže asimetričnim efektima. Siluete su lagane i savršeno naglašavaju figuru tijela, dok su im kao protuteža dodani predimenzionirani elementi. Poseban naglasak je na detaljima, poput prošivenih detalja, kožnih dodataka, velikih, muževnih patent zatvarača, vodootpornih dodataka, novih poruba, oslikanih postava te dodataka od pravog i umjetnog krzna.

strellson_sportswear_2