19. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Moderne žene su previše izbirljive

I dok je većina muškaraca spremna skrasiti se sa ženom koja je „dovoljno dobra“, žene još uvijek traže g. Savršenog, muškarca svojih snova, prema kojem procjenjuju sve druge ...

 

Moderne žene su previše izbirljive

I dok je većina muškaraca spremna skrasiti se sa ženom koja je „dovoljno dobra“, žene još uvijek traže g. Savršenog, muškarca svojih snova, prema kojem procjenjuju sve druge muškarce i što je najzanimljivije većina žena će i pronaći to što traži, pokazalo je nedavno istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji.

Zbog čega su moderne žene takve cjepidlake kada je u pitanju ljubav?

Prvi razlog je povezan s novcima.

Žene imaju mogućnost zaraditi jednako ili i više od svojih partnera.

Drugi razlog su romantične knjige, filmovi i bajke, jer većina žena vidi samo takve ljubavne odnose, dok one u svome okruženju ne analizira dovoljno.

Naravno, kada je novac u pitanju, ako im ne treba muškarac koji će ih financijski uzdržavati, da će biti izbirljivije.

S druge strane muškarci su počeli prilagođavati svoja očekivanja, prihvatili su ravnotežu moći, pomalo i preplašeni nadmoćnim ženama sretni su ako pronađu „odgovarajuću“ ženu koja prema njihovim kriterijima ne mora biti savršena.

I dok je u prošlosti muškarac birao ženu, danas se situacija obrnula. Sada žene biraju muškarce, a oni su sretni ako ih izabere neka „dovoljno dobra“.