28. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Oduševite je na prvom spoju

Za muškarce koji žele već na prvom spoju pokazati koliko vrijede i učiniti sebe nezaboravnim.

Oduševite je na prvom spoju

Za muškarce koji žele već na prvom spoju pokazati koliko vrijede i učiniti sebe nezaboravnim.

Prvi izlazak je uvijek pitanje biti ili ne biti. Ako zabrljate na prvom spoju nikad je nakon toga nećete čuti. Iskoristite naše savjete i učinite sebe i prvi spoj nezaboravnim.

Na pravi način je pozovite van

Nezaboravan spoj počinje s pozivom. Nazovite je dan ili dva nakon što ste dobili njen broj. Ni slučajno nemojte čekati duže od 5 dana, jer će vas u međuvremenu otpisati. Ne šaljite poruku nego je nazovite. Budite kratki. Recite nešto tipa: „ Bok, nemam baš puno vremena, ali sam uhvatio trenutak da te nazovem i pozdravim. Danas sam stvarno u gužvi, sutra navečer imam također nekih obveza, ali sam slobodan u četvrtak, pa ako si zainteresirana za piće i čašicu zanimljivog razgovora…“. Može, vidimo se. I najteže je obavljeno. Ona će steći dojam kako ste zanimljiv lik, sa zanimljivim životom, ali kako je ipak uspjela nečim „zaslužiti“ prostor u vašem kalendaru.

Ako kaže ne

Ako ste je pozvali van, a odgovorila vam je kako je zauzeta ili ima već neke planove, recite joj: „Otkaži ih, ja sam zanimljiviji od bilo čega što si namjeravala raditi“. Vjerojatno neće otkazati, samo će se nasmijati, ali vi ćete dobiti dodatne bodove. Recite joj neka vam se javi ako pronađe slobodnog vremena i ostavite je na miru. Nemojte je zvati sutra ili prekosutra ponovno. Ako je zainteresirana za izlazak, ona će se vama javiti, a ako nije insistiranjem ćete samo pogoršati svoje šanse.

Nemojte biti ekstra ljubazni

Kada je neki muškarac u društvu privlačne žene, podsvjesno će tražiti njeno dopuštenje za ljubaznost. Paradoks je u tome što potreba za odobrenjem smanjuje vaše samopouzdanje i manje ste privlačni. Dakle, ključ je u umjerenosti. Nemojte tražiti odobrenje, nemojte ni pretjerivati u romantičnim gestama, ali ipak budite dovoljno pristojni, da ne pomisli kako ste kreten.

Nikad nemojte izravno odgovarati

Ženama nikad nemojte direktno odgovarati osim ako je vaš odgovor jasno ne. Ako kaže: „Možemo li sjesti ovdje?“, recite: „Radije bih pokraj“. Ako vas pita: „Sviđa li ti se moja haljina?“, odgovorite: „Daj mi još pet minuta da te vidim“. Ako vam kaže: „Nazovi me sutra“, recite joj: „Ne, nazovi ti mene sutra“. Sve što ona kaže iskoristite kako biste bili zabavni i odgovorite joj zaigrano. Pokažite joj kako imate kontrolu nad situacijom i kako mislite da vas potajno već želi. Neka misli kako vam nije lako ugoditi i kako se i ona mora malo potruditi.

Slobodno joj proturječite

Ako se na nešto požali ili vam kaže kako joj se nešto na vama ne sviđa recite: „Baš mi je drago da ti se sviđa“ i radite to i dalje. Ako joj se ne sviđa pjesma koja svira, pojačajte je. Ako kaže kako joj ne odgovara to što govorite recite joj: „Baš šteta, čuti ćeš to često od mene“. To šalje jasan signal da ne dopuštate da itko upravlja vama i da ne dozvoljavate da se vama manipulira.

Zadržite svoj integritet

Na prvom spoju će vas testirati. Ona želi znati tko ste zaista. Možda će u tome i pretjerati, ali ne smijete joj dopustiti da vas izbaci iz ravnoteže. Morate zadržati kontrolu. Muškarac uvijek mora imati kontrolu i nikad je ne smije izgubiti.

Učinite prvi korak

Od muškarca se očekuje da učini prvi korak. Ali često ih obuzima strah, smrznu se i ne napravi ništa. Ona će biti razočarana. Možda će ona učiniti prvi korak, ali svejedno će biti razočarana zbog pritiska koji je bio stavljen na nju i smatrat će vas mekušcem, što će je ohladiti. Ili neće napraviti ništa. Odvažite se i poljubite je. Tu ne možete pogriješiti, možete pogriješiti samo ako ne pokušate.

Neka joj s vama bude prvi put

Sjećate se kada ste prvi put vozili bicikl?! Prvog školskog plesa?! Svoje prve djevojke?! Činjenica je da se sjećamo svojih prvih puta. Čak iako je to i najobičniji cocktail koji ranije nije pila, ili vrsta sladoleda koji nije kušala. Na taj način ćete ostaviti dugoročniji dojam. Nikad neće zaboraviti taj spoj… I najvažnije neće zaboraviti vas.

Neka se osjeti poželjnom

Većina muškaraca brka riječi „privlačna“ i „poželjna“. Privlačan je pridjev koji koristimo za opis neke osobe. Odnosi se na izgled. Poželjna je psihološki pojam i odnosi se na emocije. To je ono što osjećate prema nekoj osobi kada ste seksualno zainteresirani. Fizički privlačnu ženu muškarac ne mora nužno i željeti, a one su toga svjesne. Potrudite se da primijeti da je poželjna, a ne samo privlačna.