29. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

TABAC Man Gravity – Privlačan mineralni miris

TABAC Man Gravity - Privlačan mineralni miris

TABAC Man Gravity – Privlačan mineralni miris

 

Svemirski turizam, holivudske produkcije i 50 godina slijetanja na Mjesec – beskrajna prostranstva i mistika svemira oduvijek su fascinirali ljude. Bude se istraživački duh i nikada utažena čežnja. Miris koji nudi odgovor na tu čežnju zove se: Tabac Man Gravity. Nepogrešivi miris za muškarca koji točno zna čime se želi okružiti u vlastitom svemiru. Tabac Man Gravity prati zahtjevnoga, prizemnog znalca, koji odiše naglašenom privlačnošću te time istodobno ističe svoju muževnost. Miris i proizvodi za njegu s jedinstvenim akordom „stardust“ u trgovinama će biti dostupni od sredine veljače 2021.

Snaga elemenata

Mirisi povezuju muškarce s iskonskom snagom elemenata i tako stvaraju jedinstvenu karizmu. Tabac Man Gravity poigrava se s mističnom privlačnošću svemira i prenosi tu draž na muškarca. Miris omogućuje bijeg iz svakodnevice te energično i snažno podaruje samopouzdanje i muževnost.

Mineralna svježina s jedinstvenim akordom

Nenadana mineralna dubina prati fascinantne aromatske note drva u novoj mirisnoj kompoziciji serije Tabac Man. Čak i pojedinačni sastojci mirisa daju predodžbu o jedinstvenoj privlačnosti koja se krije u mirisu Tabac Man Gravity: slatkasto gorka živahnost grejpa, živahna aromatična mirisna nota korijandera i dragocjeno ulje geranije, koje je poznato po svojem stimulirajućem učinku. Jedinstveni „akord stardust“ čini ovu kreaciju osobitom: Izvorni akord zvjezdane prašine inspiriran mirisom svemira sastoji se od svjetlucavih aldehida, metalnog ružinog oksida, mineralnog evernila i mošusa u prahu. Miris, koji će vaša osjetila odvesti na mistično putovanje u udaljenu galaksiju.

gornja nota
ulje lavande, akord grejpa, akord stardust

srednja nota
ulje geranije, ulje sjemena korijandera, akordi ouda

donja nota
ulje pačulija, mošus, tonka-grah

„Tabac Man Gravity odvest će vaše misli u beskonačnost svemira. Tajanstveni svijet u kojem zbog aromatičnih i drvenih mirisnih nota prevladavaju mirisi muževne moći i snage i u kojem je izražena nevjerojatna mineralna svježina čistih nijansi (akordi aldehida). Metalne note ruže i bistrina i suptilnost mošusa podaruju dodatne akcente svježine. Ovaj miris predstavlja muževnost u njezinu najblistavijem i najčišćem obliku.”
– Alexandra Kalle, voditeljica razvoja mirisa