MORNARSKA MAJICA za ljeto 2021. – 20 modernih kombinacija

Mornarska majica

Mornarska majica

Mornarska majica

Mornarske majice su evoluirale i postale su prikladne  za različite prilike. Ukoliko volite kombinaciju stilova onda one mogu biti odličan izbor i za poslovno odijevanje.

No, u svakom slučaju mornarske majice su odličan izbor za ležeran stil i za šetnje gradom, kao i za plažu.

Mornarska majica se odlično slaže s trapericama, stoga možete vrlo jednostavno uklopiti je u u svoju garderobu.
Mornarska majica je dobra kombinacija s bermudama, kao i lanenim hlačama. Mornarska majica se u osnovi dobro slažu s bijelom plavom i crvenom bojom, ali možete je kombinirati i s narančastom za upečatljiviji dojam.

Mornarska majica kratki rukav s bijelo plavim prugama su uobičajeni stil mornarskih majica. Ovakve majice možete odlično kombinirati s trapericama, bermudama ili lanenim hlačama. Mornarska majica u plavo bijeloj kombinaciji može biti u različitim nijansama plave, boja različitog intenziteta, te različite debljine pruga.

Odlične ideje mornarskih majica donosi brand Saint James:

   

Mornarska majica ne mora uvijek biti u plavo bijeloj kombinaciji boja. One mogu uključivati i druge boje, a neke od najčešće korištenih su crven bijela kombinacija. No, boje zaista mogu biti različite.

Mornarska majica dugi rukav je odličan izbor za hladnije ljetne dane, ali i proljeće i jesen.

Mornarska majica može biti i u jednoj boji. One su odličan izbor za poslovne prilike, ali i one koji žele nešto neutralniji dojam.

Ostavite komentar

*