28. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Mornarski stil za muškarce

Mornarski stil nikada ne izlazi iz mode. On se prilagođava modernom vremenu i trendovima...

Mornarski stil

Mornarski stil za muškarce

Mornarski stil nikada ne izlazi iz mode. On se prilagođava modernom vremenu i trendovima, ali u svojim varijacijama uvijek je prisutan.
Mornarski stil je idealan za proljeće i ljeto ali možete ga ukomponirati i u jesenski look. Mornarski stil je u osnovi ležeran stil iako je prilagodljiv i odijelima i poslovnoj modi.
Neke od osnova mornarskog stila su

Boje koje se vežu uz mornarski stil su u osnovi plava, bijela te crvena. Karakteristično za mornarski stil su boje i pruge. Stoga kombinirajte boje, plavu i bijelu posebno, ili izaberite majicu u toj kombinaciju boja, po mogućnosti s prugama.

– mornarska majica ili pamučna majica na pruge – pamučna majica s plavo bijelim prugama je osnovni odjevni predmet koji s veže uz mornarski til. Mornarske majice možete naći u različitim nijansama plave, ali i mogu biti i u drugim bojama, odnosno mogu biti npr. i crveno bijele pruge.
– sako u mornarskom stilu
– tenisice
– cipele od materijala u plavoj boji
– mornarska kapa
– traperice
– bermude ili lanene hlače

Mornarski stil Mornarski stil Mornarski stil Mornarski stil Mornarski stil Mornarski stil Mornarski stil Mornarski stil Mornarski stil Mornarski stil Mornarski stil

Vezano: