29. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Izbor odjeće za niže muškarce

Modni trendovi su jedno, no bitno je znati prilagoditi modu sebi i svom tipu tijela. Kada se govori o odijelu i kravati za niske muškarce bolji izbor su svjetlije nijanse.

Izbor odjeće za niže muškarce

Modni trendovi su jedno, no bitno je znati prilagoditi modu sebi i svom tipu tijela.

Kada se govori o odijelu i kravati za niske muškarce bolji izbor su svjetlije nijanse. Bijela ili svijetlo plava košulja te svijetlo sivo, svijetlo plavo ili bež odijelo. Bolji izbor su košulje bez uzorka. Ukoliko vam to djeluje dosadno ili monotono možete se odlučiti za košulju s tankim i neizražajnim prugama.

Također, što se tiče kroja, najbolji izbor bi bilo odijelo s jednim gumbom. A što se tiče hlača one bi trebale biti ravnog kroja. Ukoliko su preširoke hlače će vas činiti debljima i nižima.

Općenito izbjegavajte odjeću koja vas čini širima, ona vas automatski i snižava. Osim toga izbjegavajte široke pruge kao i horizontalne pruge.

Također izbjegavajte jakne s dvorednim kopčanjem kao i kontrastne kombinacije hlača i jakne ili majice. Bolja opcija su hlače i majica u sličnim bojama, odnosno da se razlikuju u samo nekoliko nijansi.