Možete li joj vjerovati?!

Možete li joj vjerovati?!

Većini muškaraca neka bivša je okrenula život naopako. Kako znati da li možete vjerovati sljedećoj?

Upoznala vas je s prijateljima

Ukoliko vas planira vrlo brzo ostaviti neće se truditi upoznavati vas sa svojim prijateljima i obitelji. Upoznavanje većeg kruga ljudi oko nje jedan je od znakova da se planira zadržati.
No, ovu situaciju možete iskoristiti i u druge svrhe. Kada ste ih već upoznali, obratite pažnju kako se ponaša prema obitelji i prijateljima. Da li lako povisi glas, histerična je i sve joj smeta?! Vjerojatno će to ubrzo biti slučaj i s vama.  Slično je i ako neprestano trača tj. ogovara i iznosi loše stvari pred vama o svojim bližnjima ili bivšem partneru. Jedna je stvar ako iznese neku lošu stvar i obrazloži što kod nekog voli ili što ne voli, ali ukoliko stalno priča loše, nije previše pouzdana.

Pouzdana je i dostupna je

Da li ćete i koliko vjerovati partnerici ovisi i o tome koliko je pouzdana i dostupna. Ukoliko se na sastanke pojavljuje u dogovoreno vrijeme i brzo odgovara na propuštene pozive vrlo vjerojatno je pouzdana.
S druge strane ukoliko stalno mijenja planove, otkazuje u zadnji tren, krije svoje planove koji ne uključuju vas, vjerojatno imate razloga za brigu. Ne treba vam podnositi točan raspored dnevnih aktivnosti, ali normalno je da otprilike znate gdje je i kakvi su joj planovi.

Niste je uhvatili u laži

Neke osobe su jako dobre u lažima te ih je teško uhvatiti. No i one najbolje ako obratite pažnju možete nakon nekog vremena. Čak i male laži mogu biti znak većeg problema. Nekoliko sitnih laži kada se skupi vodi ka većima. Ne trebate biti paranoični, ali obratite pažnju na ono što vam govori. Čak i ako je njoj to samo smiješna i nevažna laž, vama može biti signal na oprez.

Ostavite komentar

*