16. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Komunikacija s bivšom

Često na novu vezu mogu utjecati odnosi s bivšom. Komunikacija s bivšom je prihvatljiva, ali neka to neosobna komunikacija koju omogućava moderna tehnologija sms-om i e-mailom...

Komunikacija s bivšom

Komunikacija s bivšom

Često na novu vezu mogu utjecati odnosi s bivšom. Komunikacija s bivšom je prihvatljiva, ali neka to neosobna komunikacija koju omogućava moderna tehnologija sms-om i e-mailom. Povremena komunikacija s bivšom nije ništa loše, ali ne bi trebala biti česta.

Ukoliko ste ostali u normalnim odnosima nije ništa čudno u tome da razmijenite neke informacije o trenutnom stanju u vašim životima.

No, to ne znači da se s bivšom trebate dopisivati satima. Chat s bivšom na koji potrošite više od sat vremena, a pogotovo ako se ponavlja nekoliko puta tjedno nije prihvatljiv. Na ovaj način ulazite u zabranjenu zonu.

Vaši razgovori ne bi trebali uključivati komentiranje, a pogotovo ne kritiziranje nove veze. Čak i kada se želite pred bivšom pohvaliti novom djevojkom, nemojte ulaziti u opširne razgovore o tome.

Komunikaciju s bivšom morate držati pod kontrolom i na razini poznanika. Ukoliko pređete tu granicu mogla bi vam i nova veza uskoro postati bivša.

Vezano:

Ženske laži koje trebate znati prepoznati

Emotivna prevara [ LJUBAV ]

Kako prekinuti vezu i brzo se oporaviti [ LJUBAV ]

Trebate li pozvati bivše na vjenčanje