29. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Kakve žene izbjegavati

Postoje određeni tipovi žena s kojima je veza uvijek nesretna. One vas nikad neće usrećiti i uvijek će nešto nedostajati. Pokušajte koliko god možete izbjegavati ove tipove žena i zaboravite na priču kako će se zbog vas ili kako ćete je vi promijeniti.

Kakve žene izbjegavati

Postoje određeni tipovi žena s kojima je veza uvijek nesretna. One vas nikad neće usrećiti i uvijek će nešto nedostajati. Pokušajte koliko god možete izbjegavati ove tipove žena i zaboravite na priču kako će se zbog vas ili kako ćete je vi promijeniti. Veća je vjerojatnost da ćete se vi promijeniti, a još veća da će vas jadnog i gotovo slomljenog srca ostaviti samog zbog nekog svog hira.

Nemoralne žene

Naravno s njima ćete se zabaviti. Na samom početku bit će vam kao ni s jednom drugom ženom. Ona će vas često iznenaditi. Ako postoji nova vrsta zabranjene droge, ona će je prva isprobati. Uvijek je uzbudljiva i uzbuđena.

Nemoralna žena je neodoljiva u krevetu, gdje njen nemoral zaista dolazi do pravog izražaja. Nevažno što vi maštali, ona će biti spremna to iskušati. Upravo zbog toga ju je i teško ostaviti, čak iako ste je trebali vaditi iz zatvora nekoliko puta ili i sami gotovo uhićeni zbog nje. Duboko u srcu znate da nikad nećete imati bolji seks nego s njom, također znate da je to jedinstvena prilika da okusite pravo uzbuđenje.

Najveći problem vežete li se uz ovakvu ženu je to što i vas uvlači u nevolje. A osim toga pogledate li malo bolje, takvoj ženi je potpuno nevažno radi li se o vama ili bilo kojem drugom muškarcu. Njeno ponašanje ne ovisi o vama. Ona bi se jednako ponašala s bilo kim drugim. Ne čini vas jedinstvenim, nego ste jednostavno zamjenjivi u svakom trenutku.

Zanesenjakinje

Zanesenjakinja se potpuno daje u sve, bilo da se radi o novoj filozofiji, novom valu woo-wooa ili zdravoj prehrani. Ona je vidovnjakinja, astrologinja, iscjelitelj, duhovni voditelj – ili bilo što ona u tom trenutku smatra da jest.  Vjeruje u tarot, horoskope, I ching, yogu, meditaciju, kristale  iscjeljiteljske sposobnosti glazbe.  Ona vas može privući jer je mistična, otvara vam novu dimenziju, širi pogled. Ali s vremenom će i vas pokušati uvući u svoje „poslove“, a vama će biti sve manje i manje zabavno.  Iako, zanesenjakinje imaju nekih svojih prednosti, npr. ako ne pije alkohol i ne jede meso, vrlo je jeftino s njom izlaziti, ona uvijek dolazi sa skupinom prijatelja i sa svojim izričitim pravilima. Nikad se vas neće ništa pitati, nećete donositi odluke, morat ćete naučiti slijediti grupu i vjerovati, vjerovati, vjerovati…  Naravno prvi put kad kažete kako vam sve to nema smisla, veza je gotova.

Lolite

Lolita je neodoljiva, tako slatkasta, seksi i tako mlada. Gleda u vas kao u učitelja i vama se sviđa ta uloga. A vi ćete na nju paziti i štititi je od okrutnog svijeta. Ako ste u to povjerovali trebali biste preispitati svoje intelektualne sposobnosti.

U stvari ona je itekako  svjesna svoje seksualni i općenito moći koju ima nad muškarcima i na vama je koristi.  Vjerojatno vas i materijalno iskorištava, ali vama to ne smeta jer vi mislite kako ste dovoljno privlačni, te da vam ni mlađe žene ne mogu odoljeti. Nije vas briga što drugi govore. U stvari ona će vas sažvakati. Ostavit će vas čim pronađe muškarca koji joj može pružiti veće zadovoljstvo.

Starlete

Ostavljaju vas bez daha, jednostavno prekrasnog izgleda. Starlete su ono zbog čega idete na coctail party. A ako još želi s vama razgovarati bit ćete u sedmom nebu.  Ali ubrzo će ćete shvatiti kako se „šepuri“ pred prvim plyboyem.

Izaći će s vama, ali samo ako joj obećate kako ćete je upoznati sa svojim šurjakom poduzetnikom. Ona uvijek traži velike igrače. Ako i ostane nešto duže s vama, čim upozna bivšeg astronauta, političara ili nogometaša nestat će s noći.  Naravno vama će se vratiti ujutro.

Vjerojatno ćete često vidjeti slike normalnih muškaraca nasmiješenih i presretnih koji se žene starletama. Godinu kasnije isti ti muškarci se razvode šokirani i ne shvaćaju što im se dogodilo. Osim što je njihova draga pronašla bolju priliku.

Malo je starleta koje postanu zvijezde, pa će vjerojatno i vaša ostati neuspješna, a vas će kriviti za neuspjeh u svome životu.