29. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Razgovori o bivšim djevojkama

Normalno je da u vezi s novom spominjete bivšu djevojku. Ali takve razgovore pokušajte što više držati uopćenim. Spomenite je u nekom širem kontekstu ili kada vas netko nešto pita.

Razgovori o bivšim djevojkama

Normalno je da u vezi s novom spominjete bivšu djevojku. Ali takve razgovore pokušajte što više držati uopćenim. Spomenite je u nekom širem kontekstu ili kada vas netko nešto pita. Možete govoriti o bivšim događajima i iskustvima, čak i raspravljati o njima s novom djevojkom, ali nemojte ulaziti u detalje.

Nova čak i kad vas pita o bivšoj ustvari ne želi čuti sve detalje i koliko ste bili vezani uz bivšu. To se odnosi i na dobre i loše stvari. Ako kažete samo dobre stvari o bivšoj nova će se početi uspoređivati i misliti da još uvijek patite za bivšom. Zašto bi ostavili tako dobru djevojku kakvom predstavljate bivšu?!

Ako o bivšoj pričate loše stvari i da vam je napravila nešto grozno, nova će početi misliti da ste slabić koji je sve to tolerirao, pa će ili vas manje cijeniti ili će očekivati da i njoj tolerirate isto. U protivnom će opet biti da vam je stalo više do bivše jer ste njoj više praštali.

S druge strane, ako budete govorili negativno o bivšoj djevojci ostavit ćete dojam da o bivšima pričate loše te će nova misliti da ćete i o njoj pričati loše nakon prekida.

Zvuči komplicirano?! Uglavnom i jeste, zato je odmah na početku pisalo što manje razgovarajte o bivšoj i držite se na neutralnom terenu.