Moderne muške dioptrijske naočale

Moderne dioptrijske naočale

Kada birate okvire dioptrijskih naočala osnovno je pravilo da trebaju odgovarati vašem licu, tenu i boji kose.

No, osim toga najčešće postoji izbor između klasičnih i modernih okvira.
Moderni tamni tj. crni okviri dioptrijskih naočala su često zanimljivi, ali i upečatljivi te trebate voditi računa o tome da vam mogu brzo dosaditi.

S druge strane svjetlije boje, odnosno bliže vašem tenu ne ostavljaju tako snažan dojam, ali će odgovarati uz većinu vaše odjeće.

Ukoliko želite promjenu, odnosno nešto drugačije od dosadašnjih naočala, umite u obzir i promjenu oblika naočala kao i boje. Ponekad je bolje kupiti naočale koje su sliče prethodnima nego tražiti veliku promjenu koja vam ne stoji tako dobro.
Kod izbora okvira dioptrijskih naočala dobro bi bilo voditi nekog sa sobom, jer osim prodavača treba vam još jedno objektivno mišljenje.

Ova sezona ostavlja odabir okvira dioptrijskih naočala svakom pojedincu, jer su plastični okviri jako moderni, a s druge strane metalni su se vratili u modu na velika vrata. Dosta su moderne i naočale koje kopiraju linije sunčanih naočala, npr. avijatorica.

Ovo su neki od prijedloga modernih muških dioptrijskih naočala:

Pročitajte i:

Kakve okvire za dioptrijske naočale izabrati?!

 

 

1 komentar

  1. vrlo je bitno imati odgocarajuci okvir naocala koji nece odstupati od vaseg kompletnog stila. kome uslovi dozvoljavaju preporucuje se kupovina vise okvira koji ce biti noseni u razlicitim prilikama kako bi dojam koji ostavljate na okolinu bio sto potpuniji posebno ako ste dio javnog zivota i taj dojam vam puno znaci…

Ostavite komentar

*