29. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Fossil muški satovi – najnoviji trendovi

Od Zvjezdanih ratova do Gospodara prstenova Fossil se istaknuo kao vodeći proizvođač. Fossil obuhvaća svoje marke Relic i Zodiac, te druge linije satova uključujući Casual Dress, Motion...

Fossil muški satovi

Fossil je jedan od brandova muških satova kojeg odlikuju stalni noviteti.
Od Zvjezdanih ratova do Gospodara prstenova Fossil se istaknuo kao vodeći proizvođač.
Fossil obuhvaća svoje marke Relic i Zodiac, te druge linije satova uključujući Casual Dress, Motion Dial, Midsize, Pocket Watches, Strap satovi i specijalne linije NCAA, Davis Cup…

Za one koji žele tradicionalan brand muškog sata, ali i sve prednosti moderne tehnologije Fossil muški pametni satovi su odličan izbor. Fossil i dalje ima širok asortiman klasičnih muških satova, ali je ušao i u segment pametnih satova.

Neki od muških Fossil satova iz nove kolekcije:

Kao odabrati muški sat?

Muški sat je uvijek više od sata, to je i dodatak ukupnom looku i dojmu koji osoba ostavlja.

Iako se satovi mijenjaju s trendovima, ipak se neke stvari nisu promijenile. Klasičan muški sat je uvijek moderan.

No, činjenica da sve više osoba bira pametne satove dovela je do toga da mnogi popularni brandovi klasičnih muških satova u ponudi imaju i pametne satove. Stoga i za one koji imaju samo jedan cilj, a to je pametni sat, nije jednostavno izabrati sat.

Sat treba birati prema tipu sata, ali i uskladiti s stilom odjeće. Većina brandova, pa tako i Fossil, imaju različite linije, koje omogućuju da se lakše suzi izbor, a potom iz adekvatne linije lakše je izabrati sat koji će odgovarati.