3 košulje koje vam trebaju uz svako odijelo

Brunello Cucinelli
Brunello Cucinelli

3 košulje koje vam trebaju uz svako odijelo

Osim što je bitno izabrati dobro i odgovarajuće odijelo jako je važno i što ste odjenuli ispod. Dobar izbor košulje utjecat će na to da cijeli dojam bude puno bolji.

Ovo su tri tipa košulje koje je dobro imati u ormaru jer mogu poslužiti za različite prilike.

– bijela košulja –

Svatko bi morao imati bar jednu bijelu košulju u ormaru. Bijela košulja je klasičan odjevni predmet koji još uvijek izgleda dobro. Posljednjih nekoliko godina upravo bijele košulje su ponovno veliki hit

Za ured bijelu košulju možete kombinirati sa svim bojama odijela dok je za svečane prigode kombinirajte sa crnim odjelima i uskom crnom kravatom. Kombinacija svečanog odijela s bijelom kravatom rezervirana je za vjenčanja.

– košulja na pruge –

Klasična košulja na tanke pruge nezamjenjiva je za većinu situacija. Bez obzira na boju pruga, ukoliko su tanke, ne možete pogriješiti.

Pruge su uzorak koji vam omogućava da suptilno pokažete svoj stil i osobnost. Možete birati između tankih i širokih pruga, neutralnih i jakih boja…

Klasična košulja ovog tipa ima tanke pruge neutralnih boja poput plave ili sive. Za ured će idealno ići uz odijelo, a za casual stil uz traperice. Za ležeran dojam možete dodati i neki džemper.

– jednobojna košulja –

U ormaru je najbolje imati nekoliko jednobojnih košulja i majica jer je njih najlakše kombinirati s ostatkom odjeće.

Prednost jednobojnih košulja je što naglašavaju odijelo bez da se natječu u tome da li će više doći do izražaja košulja ili odijelo. Ovakve kombinacije ostavljaju upečatljiviji dojam, a nisu teške za kombiniranje.

Jednobojna košulja jednostavno će osvježiti svako odijelo pa čak i same hlače.

Crna košulja dobro odgovara uz tamno sivo odijelo ali i uz traperice kojima daje elegantniji dojam.

Ostavite komentar

*