COVER magazin.com

Pokloni za žene za Valentinovo prema dužini veze

Pokloni za Valentinovo prema dužini veze

Valentinovo je tu za nekoliko dana i ako još uvijek niste kupili poklon djevojci pravi je trenutak za to.
Ako nemate ideju što pokloniti za Valentinovo, inspiraciju možete potražiti ispod prema dužini veze:

Dužina veze: Početak / niste u vezi / prijatelji

– Čokolada –

One su super izbor za poklon jer većina žena voli čokoladu. Ako znate koju vrstu voli, još bolje. I da, nemojte kupiti najobičniju čokoladu, nego neku malo bolje upakiranu. Čokolada je neutralan poklon, ne izražava ljubav na previše osoban način, ali ipak pokazuje kako nam je stalo do nekoga, kako smo se sjetili te osobe u smislu ljubavi, bilo da nam je draga ili da je istinski volimo dubokom ljubavi.

Razina veze: početak / niste u vezi / prijatelji

Dužina veze: poklon za Valentinovo za sve dužine veze

– Cvijeće –

Dok je buket crvenih ruža pretjeran za prvi spoj, može biti jako dobar izbor za Valentinovo.  Umjesto ruža možete izabrati i neko drugo cvijeće, ali prije toga provjerite simboliku cvijeća. Cvijeće je najpopularniji poklon za Valentinovo jer se cvijeće povezuje i sa svetim Valentinom i često se predstavlja kako drži buket ruža u kršćanskoj ikonografiji.
Razina veze: sve

Dužina veze: poklon za Valentinovo za one u zaljubljenom početku veze

– Privjesak u obliku srca –

Privjesci su vrlo praktičan poklon na početku veze. Oni su simpatični (ali ne previše ozbiljni), zgodni (ali ne nametljivi), a uz to su praktičan dar koji se može nositi svakodnevno. Privjesak je slikoviti način na koji nekome možete reći da ga volite, da ste zaljubljeni, a da ništa ne kažete.
Razina veze: početak

Dužina veze: poklon za Valentinovo za početa, ali i duže veze

-Jagode u čokoladi –

Jagode u čokoladi su zaštitni znak zavođenja, one miješaju romantiku i seksualnost. Općenito je hrana koja se povezuje sa senzualnošću odličan poklon za Valentinovo posebno ukoliko ćete ga proslaviti u intimnoj atmosferi.
Razina veze: početak

Dužina veze: početak

– Odlazak na izlet –

Jednodnevni izlet ili izlet s noćenjem može biti savršena kombinacija romantike i zbližavanja s partnericom. Izleti su izvrsna prilika za upoznavanje partnera u drugačijim okolnostima od uobičajenih, a time i produbljivanje veze i čvršće zbližavanje.
Razina veze: početak,

Dužina veze: Poklon za Valentinovo za one u dužoj vezi

– Zlatna narukvica –

Ovakav komad nakita podsjetit će vašu djevojku koliko ste dugo zajedno i koliko vam znači. Istovremeno, pokazuje da i dalje želite biti s njom. Zlatna narukvica je korak ispred zaruka, koji pokazuje da želite biti u ozbiljnoj vezi iako ona možda još nije sazrela za zaruke.
Razina veze: u dugoj ste i ozbiljnoj vezi

Dužina veze: Poklon za parove koji su u ozbiljnoj vezi i žive (ili žele živjeti) zajedno

-Aparat za kavu –

Ako vaša djevojka voli kavu tada će ovo biti jako dobar poklon. A još bolji izbor je ako ste često kod nje i ona vam priprema kavu. Na taj način joj poručujete da i dalje mislite često boraviti kod nje.
Razina veze: u dugoj ste i ozbiljnoj vezi

Dužina veze: poklon za ozbiljne veze ili one potpune neozbiljne temeljene na strasti

-Luksuzno donje rublje –

Ovo je zabavan poklon koji može biti i romantičan.
Razina veze: u dugoj ste i ozbiljnoj vezi

Dužina veze: ozbiljna veza kada ste već ranije pokloniti prsten

-Naušnice s dragim kamenjem –

Nakit je uvijek dobar poklon, a naušnice od dragog kamena podsjetit će vašu odabranicu koliko vam je još uvijek draga i da je još uvijek volite i cijenite.
Razina veze: zaručeni ste/ u braku

Dužina veze: Brak ili ozbiljna veza

– Odlazak u wellness –

Ukoliko joj poklonite tretmane u wellness centru omogućit ćete joj da se opusti, zabavi i osvježi. A kako žene vole izgledati lijepo poslije će se i osjećati bolje.
Razina veze: u braku

Vezano: