27. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

U čemu na plažu?

Kod izbora kupaćih vodite računa da nitko iznad 18 ne izgleda dobro u „kupaćim hlačama“ koje su do ispod koljena. Ako ste takvim kupaćim htjeli nešto prekriti samo ćete izgledati smiješno.

muski_kupaci

Kod izbora kupaćih vodite računa da nitko iznad 18 ne izgleda dobro u „kupaćim hlačama“ koje su do ispod koljena. Ako ste takvim kupaćim htjeli nešto prekriti samo ćete izgledati smiješno. Kupaći koji odgovaraju vašim godinama ostavit će bolji dojam.

1 – Uzorci na kupaćim nisu ništa novo, no ove sezone moderni su oni u retro stilu, te šaljivi motivi. Bez obzira na kilograme, možete ih nositi, ipak ste na plaži i trebate biti opušteni. Ako želite privlačiti pažnju izaberite jače boje.

moderne muške kupaće gaće / kupaće kratke hlače

Uzorci na kupaćim-22 – Za one koji žive u blizini plaže najbolji izbor su kupaće koje izgledaju kao kratke hlače. Tako ćete se moći u njima normalno šetati oko kuće, te ih duplo iskoristiti.

2- kratke hlače kupaći

3- Kratke hlače za odbojku – ovo je jedan od trendova ove sezone koji je idealan za sportske tipove. One dobro stoje većini muškaraca.

3- Kratke hlače za odbojku

3- Kratke hlače za odbojku-2

3- Kratke hlače za odbojku-3

4 – Blokovi boja – Ako volite tamnije boje ili jednobojne kupaće ovakve bi mogle biti dostojna zmjena. One su moderne, a odgovaraju većini muškaraca. U ovakvim kupaćim izgledat ćete mlađe. One su sportske i elegantne istovremeno.

4 – Blokovi boja -1

4 – Blokovi boja -3

5 – Atletski šorc iz 80-tih je ponovno u trendu, ali i onaj iz 60-tih.

5 - Atletski šorc