Kakva je brada za vaše lice?

Moderne muške frizure za dužu kosu

U tekstu ćete pročitati ideje koji oblik i tip brade odgovara vašem licu. Kakva je brada za vaše lice? Kao što postoje različite traperice i jakne za različite oblike tijela tako i isti oblik brade ne odgovara svima. Bradu kao i frizuru trebate prilagoditi sebi, ali i trendovima. Prvo morate procijeniti kakav je vaš oblik… Nastavi čitati Kakva je brada za vaše lice?

Što protiv starenja treba muškarcima?

Što protiv starenja treba muškarcima? Ovo su neke od stvari koje će vam popraviti kondiciju, ali i izgled, stoga ako želite umanjiti posljedice godina treba vam između ostalog: –    Oprema za vježbanje ili članarina (i redovni odlasci) u teretani –    Krema za sunčanje i sunčane naočale –    Dovoljno tekućine – bocu s vodom uvijek imajte… Nastavi čitati Što protiv starenja treba muškarcima?

Muške kreme za lice sa zaštitnim faktorom – SPF kreme

Muške kreme za lice sa zaštitnim faktorom – SPF  kreme O štetnosti izlaganja suncu već se dosta zna, stoga ne trebate čekati da vam sunce uništi kožu da bi reagirali. Upotreba klasičnih krema za sunčanje prikladnija je za more i plažu, ali za grad, a posebno za sportove na otvorenom poželjno je nanijeti dnevnu kremu… Nastavi čitati Muške kreme za lice sa zaštitnim faktorom – SPF kreme