29. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Sve što muškarac mora znati

Zabavni priručnik za sve životne prilike sažetak je znanja iz šireg područja muškog interesa, a istovremeno i nepresušan izvor zanimljivosti kojima čitatelj ili čitateljica mogu obogatiti svakodnevnu...

Muškarac mora znati zavoditi, preživjeti otmicu i naručiti vino…

Zabavni priručnik za sve životne prilike sažetak je znanja iz šireg područja muškog interesa, a istovremeno i nepresušan izvor zanimljivosti kojima čitatelj ili čitateljica mogu obogatiti svakodnevnu konverzaciju i prije svega, proširiti opću kulturu. Povijest, religija, sport, jelo,  piće i mnoštvo drugih područja obrađeni su jasno, pristupačno i jezgrovito.

Oliver Kuhn od 2002. radi kao urednik u njemačkom Playboyu. Autor je više popularnih knjiga, poput priručnika Savršeni zavodnik ili Deutschland Deppenland, zabavnog popisa primjera izrazite gluposti u njemačkom društvu kao i  knjige o povratku užitku u duhanu, Endlich Raucher!  Koautor je knjige zanimljivih činjenica koje treba znati o Nijemcima Wir te upravo izašle satiričke fenomenologije današnjice iDoof, youDoof, wiiDoof.

Vino se u restoranu proba da provjerite nije li dobilo okus po čepu, viski se ne pije uz cigaru, dok je za ljubavnicu najbolje odabrati ženu koja je isto već u vezi – morao bi znati svaki muškarac koji drži do sebe, tvrdi Oliver Kuhn, autor zabavnog priručnika Sve što muškarac mora znati, koji je izdalo zagrebačko Znanje. Moderan muškarac mora znati kako preživjeti otmicu, voditi ljubav u avionu ali i glavne filozofske pravce i teorije.

Muškarac mora naučiti kako impresionirati žene. Autor nudi vodič zavođenja u 24 koraka, upute kako svladati strah od nepoznatih žena te gdje im je i kad najbolje prići. Kako sav taj trud ne bi pao u vodu, muškarac treba znati vješto otkopčati grudnjak i znalački voditi ljubav. Zapne li negdje, knjiga nudi i instruktivne dijagrame.