Žene koje trebate izbjegavati – 2. dio –

      Nema komentara na Žene koje trebate izbjegavati – 2. dio –

Oglas

Postoje određeni tipovi žena s kojima je veza uvijek nesretna. One vas nikad neće usrećiti i uvijek će nešto nedostajati. Pokušajte koliko god možete izbjegavati ove tipove žena i zaboravite na priču kako će se zbog vas ili kako ćete je vi promijeniti. Veća je vjerojatnost da ćete se vi promijeniti, a još veća da će vas jadnog i gotovo slomljenog ostaviti samog zbog nekog svog hira.

Zanesenjakinje

Zanesenjakinja se potpuno daje u sve, bilo da se radi o novoj filozofiji, novom valu woo-wooa ili zdravoj prehrani.

Ona je vidovnjakinja, astrologinja, iscjelitelj, duhovni voditelj – ili bilo što ona u tom trenutku smatra da jest.  Vjeruje u tarot, horoskope, I ching, yogu, meditaciju, kristale  iscjeljiteljske sposobnosti glazbe.  Ona vas može privući jer je mistična, otvara vam novu dimenziju, širi pogled.

Ali s vremenom će i vas pokušati uvući u svoje „poslove“, a vama će biti sve manje i manje zabavno.  Iako, zanesenjakinje imaju nekih svojih prednosti, npr. ako ne pije alkohol i ne jede meso, vrlo je jeftino s njom izlaziti, ona uvijek dolazi sa skupinom prijatelja i sa svojim izričitim pravilima. Nikad se vas neće ništa pitati, nećete donositi odluke, morat ćete naučiti slijediti grupu i vjerovati, vjerovati, vjerovati…

Naravno prvi put kad kažete kako vam sve to nema smisla, veza je gotova.

zanesenjakinje-1

Odgovori

*