26. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Žene koje trebate izbjegavati -4- dio

Starlete - Ostavljaju vas bez daha, jednostavno prekrasnog izgleda. Starlete su ono zbog čega idete na coctail party. A ako još želi s vama razgovarati bit ćete u sedmom nebu. Ali ubrzo će ćete shvatiti kako se „šepuri“ pred prvim plyboyem.

Postoje određeni tipovi žena s kojima je veza uvijek nesretna. One vas nikad neće usrećiti i uvijek će nešto nedostajati. Pokušajte koliko god možete izbjegavati ove tipove žena i zaboravite na priču kako će se zbog vas ili kako ćete je vi promijeniti. Veća je vjerojatnost da ćete se vi promijeniti, a još veća da će vas jadnog i gotovo slomljenog ostaviti samog zbog nekog svog hira.

Starlete

Ostavljaju vas bez daha, jednostavno prekrasnog izgleda. Starlete su ono zbog čega idete na coctail party. A ako još želi s vama razgovarati bit ćete u sedmom nebu.  Ali ubrzo će ćete shvatiti kako se „šepuri“ pred prvim plyboyem.

Izaći će s vama, ali samo ako joj obećate kako ćete je upoznati sa svojim šurjakom poduzetnikom. Ona uvijek traži velike igrače. Ako i ostane nešto duže s vama, čim upozna bivšeg astronauta, političara ili nogometaša nestat će s noći.  Naravno vama će se vratiti ujutro.

Vjerojatno ćete često vidjeti slike normalnih muškaraca nasmiješenih i presretnih koji se žene starletama. Godinu kasnije isti ti muškarci se razvode šokirani i ne shvaćaju što im se dogodilo. Osim što je njihova draga pronašla bolju priliku.

Malo je starleta koje postanu zvijezde, pa će vjerojatno i vaša ostati neuspješna, a vas će kriviti za neuspjeh u svome životu.

Spetljate li se sa starletom spuštate se niže od nje.

starlete