Da li ste predugo sami?!

      Nema komentara na Da li ste predugo sami?!

Oglas

Da li ste predugo sami?!

Iako biti sam ima određene prednosti, kada ste predugo sami to utječe na vas i mijenja vas.  Stvorene navike poslije se teško mijenjaju, te ćete s vremenom još teže odlučiti se za vezu.

Ovo su neki od znakova da ste predugo sami:
–    Razgovori s prijateljicama uvijek krenu u smjeru ljubavnog života, stavova, kao i kako se osjećate i kako je biti sam.  Ako na svakoj kavi postajete sentimentalni, predugo ste sami.

–    Počeli ste usvajati loše prehrambene navike.  Teško vam je kuhati za jedno, a nemate društvo ili ne želite jesti van te se hranite sendvičima.

–    Provjeravate na internetu (Google, Facebook) stare ljubavi. Ovo je najčešće znak da vam treba nova! Iako se vjerojatno pravdate znatiželjom, ili čak razmišljate o tome da li je to zbog toga što neku od tih djevojaka niste nikada preboljeli to je najčešće znak da ste predugo sami.

–    Nabavili ste mačku. Uz ovo nije potrebno dodatno objašnjenje!

–    Sve češće odlazite na siteove koji se bave spajanjem, iako sebi kažete da je to samo iz radoznalosti.

–    Počeli ste o dugogodišnjim prijateljicama razmišljati kao o potencijalnim djevojkama. Nove ljude ne upoznajete, niste skloni traženju djevojke preko interneta, što vam preostaje? Razmisliti još jednom o osobama koje već poznajete.

–    Razmišljate o izlasku ili počinjete izlaziti s djevojkama koje inače ne bi  imale šanse. Ovdje budite oprezni kako uskoro ne bi zaglavili u lošoj vezi. Ovo ne znači da ne trebate dati priliku različitim osobama, ali znači da se trebate držati nekih standarda.

–    Kada prođe zgodna djevojka pored vas i pogleda vas, ili vam se nasmiješi, umjesto da to shvatite kao kompliment,  vi pomislite da nešto nije u redu s vašim izgledom. To ukazuje na pad samopouzdanja, a što manje samopouzdanja imate to ćete teže ući u vezu.

–    Ozbiljno razmišljate o izlasku s djevojkom koju vam je predložila vaša majka.

–    Previše vremena provodite igrajući video igrice. One su zabavne, ali ne smiju postati jedino na što trošite slobodno vrijeme.

 

Odgovori

*