29. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

O čemu ne razgovarati na prvom spoju?!

Iako će sa svakom osobom razgovor ići na drugačiji način, ovo su neke od tema koje je bolje NE spominjati na prvom spoju:

prvi-spoj-teme
Iako će sa svakom osobom razgovor ići na drugačiji način, ovo su neke od tema koje je bolje NE spominjati na prvom spoju:

Bez obzira u kojem smjeru išao razgovor, na prvom spoju se ne trebate upustiti u razgovore o bivšoj djevojci. Možete reći s kim ste bili i kada, ali nemojte iznositi nikakve osjećaje niti osobna iskustva. Osobu s kojom ste na spoju ne poznajete dobro, kao ni ona vas, stoga se sve maše primjedbe mogu shvatiti na krivi način. Osim toga prvi spoj bi trebao biti zabavan, a razgovori o prošlim vezama to nisu.

Ako želite ostaviti dobar dojam nemojte pričati o novcu. Možda mislite da su vam veće šanse ako se pokažete kao uspješan muškarac koji dobro zarađuje, ali da li želite da je to privuče vama?! I da li možete ispuniti sva njena očekivanja koja ćete kreirati na taj način?! Ako ona nije taj tip osobe pomislit će da se previše hvalite. U svakom slučaju novac je osjetljiva tema i nije za prvi spoj.

Nemojte cijelo vrijeme flertovati i pokušavati biti zanimljivi s nekim neoriginalnim forama. Malo flerta i malo komplimenata je dobro, ali ne smije se razgovor svesti samo na to.

Umjesto da se koncentrirate na sebe obratite pažnju na nju. Ako cijelo vrijeme budete razmišljali što reći i kako se predstaviti propustit ćete bitno tj. nećete vidjeti što ona želi niti čuti što ona govori.

Bez obzira koliko razgovor bio zanimljiv nemojte pretjerivati. Ne trebate ostati na spoju dok vam ne dosadi. Ako ga završite na vrijeme i dok je još zabavno poželjet će i slijedeći put izaći s vama.