Kako izabrati muški baloner?

      1 komentar na Kako izabrati muški baloner?

Oglas

Kako izabrati muški baloner?

Kada kupujete baloner, ako ćete ga nositi preko odijela, i u prodavaonicu dođite u sakou i probajte baloner preko sakoa. Teško je procijeniti koliko baloner treba biti veći kako biste mogli ispod nositi odijelo, te je ovo idealan način da odmah procijenite veličinu. Obratite posebnu pažnju na širinu u ramenima.

Provjerite od čega je baloner. Da li je materijeal vodootporan? Sigurno će vam biti ugodnije ukoliko se pri prvoj kiši ne natopite vodom. To je važnije nego da vam u baloneru bude toplo. To nije njegova svrha, stoga nemojte tražiti one od debljih materijala, za to služe kaputi.

Kragnu na baloneru vijek držite bliže vratu ili uzdignutu, a ako imate remen na baloneru ne morate ga uvijek vezati. On može biti i opušten ili vezan na leđima.

Najbolji izbor za baloner su svijetle zemljane boje, svijetlo siva, ali  i crna.

Moderni muški baloneri:

Banana Republic

Banana Republic

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Emporio Armani

Emporio Armani

Gucci

Gucci

1 comment on “Kako izabrati muški baloner?

  1. Luka

    bilo bi odlično kada bi bilo i nekoliko prijedloga gdje se u RH (mene zanima Zagreb) može pronaći kvalitetne balonere…tj. bolje rečeno dizajnerski zanimljive (strukirane, sa zanimljivim vizualnim elementima)..pa ako postoji koji prijedlog, rado bih ga čuo…

Odgovori

*