28. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Auto Motor Show Zagreb

U trodnevnoj manifestaciji u Areni, Auto Motor Show Zagreb posjetiteljima će predstaviti najatraktivnije automobilske utrke, vožnje svjetskih vozača u akrobatskom motociklizmu, demonstracije...

 

U trodnevnoj manifestaciji u Areni, Auto Motor Show Zagreb posjetiteljima će predstaviti najatraktivnije automobilske utrke, vožnje svjetskih vozača u akrobatskom motociklizmu, demonstracije i show kaskadera, vožnje helikoptera i mnogo drugog. Uz nastupe profesionalnih vozača, građani će imati priliku i sudjelovati u mnogima od sadržaja. Od atraktivnih točaka treba istaknuti kaskadere koji će kamionima probijati vatrene zidove, prevrtanje automobila, inscenirane sudare, vratolomije motocikala u zrak, a događaj će zatvoriti čovjek zvan Stant vozeći kamion oko postavljene staze na dva kotača.

Svoj motorni program i predstave uz brojne izlagače i sudionike iz cijele Europe izvest će po prvi puta u Hrvatskoj i Udruga Arcobaleno koja djeluje pod vodstvom ključnih osoba talijanske Polizie di Stato.  Udruga već pet godina organizira i izvodi jedan od najvećih nacionalnih motornih događaja u Italiji poznat kao Arcobaleno Motor show dallo Stretto u kojem aktivno sudjeluju sva nadležna ministarstva i policija, šampioni motorsporta. Njihovo predstavljanje podrazumijeva dolazak stručnog tima izvođača i tehničara te specijalizirano uređenih automobila poput Ferrari Challenge cars i ostale opreme. Njihov motorni prezentacijski program sastoji se od različitih demonstracija vozilima i motorima od kojih su neki: Policijska škola, freestyle vožnje, Formula Challenge, drift, freestyle-motocross, Formula 3, Prototipovi vozila i drugo.

Za ddodatnu dobru zabavu dodatno će se pobrinuti i sudionici zabavnog programa, na kraju svakog dana manifestacije. Zabavni program osigurat će posjetiteljima ugodne i zabavne trenutke uz razne glazbene izvođače, plesne skupine, dječje zborove. Tako će u petak, 17. rujna u 21 sat koncert održati grupa Colonia. U subotu će posjetitelje zabavljati plesne skupine uz muzičke kompilacije renomiranih DJ-a. Nedjelja je pod okriljem obiteljskog dana osigurala više sadržaja za djecu, od edukativnih poligona za vožnju, igara do nastupa dječjih plesnih skupina i zborova.

Cijena dnevne ulaznice je 20 kuna!

Auto Motor Show Zagreb 2010. osobno će u petak 17. rujna u 11.00 sati otvoriti vozač Formule, talijan Giancarlo Fisichella koji je ujedno i međunarodni promotor ovog zagrebačkog događaja.