Ako želite biti uspješni treba vam sposobna žena

Ako želite biti uspješni treba vam sposobna žena

 

Ako želite biti uspješni treba vam sposobna žena

Ako želite biti uspješni treba vam sposobna žena

Vjerojatno nastojite u mnogim stvarima biti dobri, ako ne i najbolji, bez obzira da li se radi o uspjehu na poslu, fakultetu ili nekom hobiju…
Vjerojatno znate onu poslovicu da iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena, a s godinama mnogi se uvjere koliko je to i točno. Samo nemojte to shvatiti pogrešno, tu se ne radi o poslušnoj ili pasivnoj ženi, nego o kvalitetnoj. Ako igrate tenis, ukoliko je ona bolja od vas ili jednako dobra, imat ćete poticaj da se trudite još više tako da ćete usavršavati svoju igru. Ukoliko igrate s nekim tko je slabiji od vas tada će i vaša igra nazadovati. Tako je s mnogim stvarima u životu. Sposobna žena pored vas stvarat će vam izazove što će vas poticati da budete bolji.

Sposobna žena će vas poticati da date više od sebe, jer i ona sama zna da je to moguće i vidi u vama potencijal.

Pozitivnost i energija su zarazne, tako da ćete što ona više bude radila i napredovala i vi imati više volje za rad i dobre rezultate. Iako će mnogi reći kako nije motivirajuće ako je žena uspješnija od muškarca, nova istraživanja pokazuju upravo suprotno.

Osim na poslu slični su rezultati i na drugim područjima poput zdrave prehrane i tjelovježbe. Ako je žena aktivna, odlazi u teretanu ili na aerobik, i muškarci češće imaju motiva za odlazak u teretanu.

Aktivna žena potiče vaše ideje, dok u suprotnom slučaju svaki vaš prijedlog nailazi na čuđenje i odgovor: «Dobro nam je i ovako!» Što ne djeluje nimalo motivirajući na muškarca.
Stoga ako za sebe želite karijeru, uspješan i aktivan život birajte i takve žene.

Ostavite komentar

*