COVER magazin.com

5 stvari kojima ćete otjerati žene

5 stvari kojima ćete otjerati žene

Upoznate djevojku, dobijete broj, izađete na piće ili dva, i više se ne čujete. Što ste napravili pogrešno?! Možda joj više niste simpatični, možda se radi o nekoj sitnici na koju ne možete utjecati, možda ona već ima nekog ili uopće ne želi vezu… Razloga je bezbroj.

Da, sigurno ste čuli „budite svoji“ i možda će to biti pun pogodak. No, ako niste sigurni što spominjati, a što ne, da li nešto radite pogrešno i što biste trebali promijeniti pokušajte s ovim, ovo su neke od najčešćih pogreški koje će već na prvih nekoliko spojeva otjerati djevojku od vas:

1 – Previše komplimenata dijelite i pretjerano ugađate

Da, žene vole komplimente. I trebate im dijeliti komplimente, ali nemojte pretjerivati. Ne, ne možete biti oduševljeni sa svim što ona radi i kako izgleda. Morate napraviti granicu. Jednako je loše ako joj samo prigovarate i primijetite loše stvari kao i kada pretjerujete. Dati kompliment i pohvaliti nešto nije isto kao pretjerivati i oduševljavati se svakom sitnicom. Naravno da trebate poslušati njeno mišljenje, pitati gdje želi ići, ali ako nemate svoje mišljenje i prihvaćate sve njeno ili samo čekate što će ona reći – to nije privlačno.

2 – Previše ste usredotočeni na seks i previše pričate o seksu

Nitko ne očekuje da ne želite seks, ali ne može se baš sve vrtjeti oko njega. Ako vam se sviđa djevojka i želite vezu s njom ne trebate žuriti niti forsirati. Ona će vam pokazati kada je spremna. Ne trebate je neprestano pozivati kod sebe u stan, predlagati odlazak na vikend i slično.

Bez obzira da li prepričavate svoje događaje, prijateljeve anegdote, da li komentirate duplerice ili pričate o svojim željama i očekivanjima budite umjereni. Priču o seksu na prvom spoju izbjegavajte, a potom tek po malo možete uvoditi tu temu. Ako na prvom spoju pričate o seksu ona će shvatiti da ste zainteresirani samo za to i da ne želite vezu.

3 – Posesivnost i ljubomora

Nikada nije dobro biti posesivan, a posebno ne na početku veze. Vi ste ostali kod kuće gledati TV, a ona je izašla s društvom – ne trebate je nekoliko puta nazvati i pitati s kim je i da li ima muškaraca u društvu. Pretjerivanje nikada nije dobro, ona zabranu da ide na piće s drugim muškarcima neće shvatiti kao nešto „slatko“ nego kao posesivnost.

4 – Škrti ste

Iako mnogi muškarci vjeruju da moderne žene, ako nisu „sponzoruše“ žele platiti svoj dio računa, to nije točno. Ne trebate joj kupovati skupe poklone, ali kino, večeru ili piće možete. Nemojte je voditi u restoran koji si ne možete priuštiti. Još uvijek se očekuje da muškarac plati piće na prvom spoju.

5 – Bivša

Na početku veze bivše su zabranjena tema. Osim odgovora na pitanje kada ste prekinuli, odnosno koliko je prošlo od zadnje veze. Sve ostalo, kako dobro tako i loše, ne spominjite. Jednostavno, nema varijante u kojoj bi priča o bivšima mogla pozitivno utjecati na ovu vezu!